Вече сме в Тунела от Затъмнения, който започна на 25.10

...
Вече сме в Тунела от Затъмнения, който започна на 25.10
Коментари Харесай

Слънчевото затъмнение отвори най-кармичното време от годината

Вече сме в Тунела от Затъмнения, който стартира на 25.10 с частичното слънчево затъмнение и ще завърши на 08.11. Той се дефинира като най-кармичното време в годината!

Астролозите предизвестяват: този път измененията ще се усетят от всеки от нас. Периодът ще бъде изпълнен с рискове и ще ни е нужна доста мъдрост, с цел да преминем през него.

Сезонът на затъмненията е непредсказуем двуседмичен интервал, който, както към този момент споменахме, стартира с отчасти слънчево затъмнение на Новолунието в Скорпион.

Второто лунно и изобщо последното за тази година затъмнение ще настъпи на 8 ноември 2022 година То ще се случи в знака на Телец, носейки със себе си мощна, решителна сила, само че с нея и капацитета за спор сред тези от нас, които към този момент са в несъгласие.

Универсален съвет, който може да се заключи като рекомендации за всички знаци на зодиака: седнете и дръжте главата си наведена. Не правете внезапни придвижвания и се надявайте, че внезапните придвижвания на други хора няма да ви наранят.

Вижте какво може да очаквате съгласно зодията през този интервал и по какъв начин ще се промени ходът на живота ни:

Риби, Дева и Козирог - тези зодии ще бъдат най-щастливите знаци на идното слънчево затъмнение. Благодарение на рационалното си държание представителите на тези зодиакални знаци сполучливо ще преминат всички тествания.

Телец, Лъв, Водолей - тези зодии ще бъдат затрупани от вълна от най-разнообразни събития - някои занимателни, други забавни, а трети искрено трагични. Тези зодии ще бъдат " на фронта " на страстите, само че ще излязат по-силни след бурята.

Овен, Везни, Близнаци - тези зодии ще бъдат в периферията на " бурята от събитията ". Няма да бъдат по този начин директно наранени от стихиите, само че е хубаво да опитат да извлекат максимума от размирните времена, а освен да стоят в профил и да бездействат.

Рак, Скорпион, Стрелец - тези зодии ще имат сложен интервал, само че не трябва да се отчайват. След всяка стихия изгравя слънце! Важното е да се научат да управляват страстите си и да не се поддават на отрицателни въздействия. Всичко ще се подреди, само че би трябвало време и самообладание.

Източнrк: Една.бг
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР