Вече сме в разгара на месец април, природата се обновява

...
Вече сме в разгара на месец април, природата се обновява
Коментари Харесай

Прическа на известна наша актриса - хит за 2024

Вече сме в разгара на месец април, природата се обновява и разцъфва, а това разсънва и у вас непреодолимото предпочитание да се почувствате по-лека и актуализирана. Припознавате ли се в тези редове? Ако е по този начин, то имаме едно предложение за вас. Няма по-сигурен и бърз метод една жена да се почувства преродена, от това да смени прическата си. И по-специално - да подкъси дължината ѝ. 

Такъв образец ни дава актрисата Радина Кърджилова, която забелязахме, че е с нова визия. Тя е заложила на модерния пай фасул и не можем да кажем друго, с изключение на " Уау! ".

Прическата фасул е лесна за поддържане, а в същото време супер стилна. Именно по тази причина тя доминира тази година, а нищо чудно да го направи и през идната. 

Вижте тук променената Радина Кърджилова:

Класическият боб има съвсем 7 милиарда визити в TikTok, а през 2024 година този вид прически ще продължат да бъдат водещи в трендовете и да набират повече почитатели, настояват от Glamour. Но за какво?

Подрязаната дължина наподобява свежа, стилна, практична, поддържана и по едно и също време с това - малко дръзка. Ето за какво прическата фасул продължава да бъде класика, от която звездите не могат и не желаят да се откажат. Тя е хит сред известните лица като Хейли Бийбър, Сиара и Лори Харви.

Разбира се, този стил предлага и разнообразни версии. Трябва само да се консултирате с умел коафьор, с цел да изясните кой вид фасул ще приляга най-добре на формата на лицето ви, написа Edna.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР