Вече шести ден няма следа от изчезналия Александър. Фактът, че

...
Вече шести ден няма следа от изчезналия Александър. Фактът, че
Коментари Харесай

Красимир Занев: Изчезналият Александър може би е отвлечен

Вече шести ден няма диря от изчезналия Александър. Фактът, че толкоз време няма резултат ме навежда на мисълта, че става въпрос за похищение. Друго пояснение няма. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия някогашният шеф на бранш " Издирване " към Министерство на вътрешните работи Красимир Занев.

По думите му би трябвало да се ревизира кореспонденцията в фамилията. Има данни, че майката е желала да вземе детето при нея, а бащата не го е пускал, разясни той.

Според Занев това е най-мащабната издирвателна акция досега. Той посочи, че с изключение на полицейските екипи са се присъединили и стотици доброволци от разнообразни обитаеми места. Занев уточни, че полицията и доброволците работят координирано по така наречен горещи следи, само че за съжалени досега това не дава резултат.
 Водолази се включиха в издирването на Александър от Перник
Водолази се включиха в издирването на Александър от Перник

Вече са тествани две от езерата в пернишкия квартал " Калкас "

Бившият шеф на бранш " Издирване " прикани и ловците да се включат в издирването на 12-годишният Александър. Той изрази мнение, че те могат да обходят региони, които не са проверявани до в този момент.

По думите на Занев, детето е нямало по какъв начин да измине огромно разстояние за малко време при изгубването му. Ако Александър е самичък без вода и храна, мъчно ще издържи , разясни той.

Занев уточни, че полицията употребява всичките си налични запаси. Той добави, че издирването ще продължи. Той насочи зов периметъра на търсенето да се разшири и да се продължи издирването и навътре в страната.

Припомняме, че от предходната седмица. В издирването на детето се включиха редица доброволци, които ден след ден обхождат разнообразни региони в Перник.
 Ден четвърти без да открият Александър от Перник
Ден четвърти без да открият Александър от Перник

Доброволци оставяха пакетирана храна и вода на основни места
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР