Вече шести ден не знаем къде е Алексей (Навални) и

...
Вече шести ден не знаем къде е Алексей (Навални) и
Коментари Харесай

За пореден път не включиха Алексей Навални на заседание по негово дело

" Вече шести ден не знаем къде е Алексей (Навални) и какво става с него ", съобщи говорителката на Алексей Навални Кира Ярмиш в обява в обществената мрежа Х.

Коментарът ѝ е откакто за следващ път съветският опозиционен водач не беше включен посредством видеоконферентна връзка в правосъдно съвещание и това ускори страховете за здравословното му положение, съобщи ДПА.

Съдът в град Ковров, ситуиран на към 260 километра североизточно от Москва, трябваше да прегледа тъжба, импортирана от Навални против управлението на пандиза, в който опозиционерът излежава 19-годишна присъда. От четвъртък насам той не съумява да взе участие в правосъдните съвещания посредством видео връзка, каквато е нормалната процедура

Затворническата администрация твърди, че това се дължи на проблеми с електроснабдяването. Миналата седмица представител на центъра за отнемане от независимост съобщи пред публицисти, че проблемите ще бъдат отстранени допустимо най-скоро.

Екипът на Алексей Навални от близо седмица няма връзка с него

От сряда насам обаче управлението на пандиза не дава опция на юристите на Навални да се срещнат с него. Това, наред с публикуваната от Ярмиш информация, че преди две седмици 47-годишният отстъпник се е разболял в килията си, ускорява опасенията за здравословното положение на Навални.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР