Вече седмица продължават изявите във Вършец по повод Празника на

...
Вече седмица продължават изявите във Вършец по повод Празника на
Коментари Харесай

Концерт и заря за Празника на курорта във Вършец

Вече седмица не престават изявите във Вършец във връзка Празника на курорта, минералната вода и Балкана. Тази вечер е формалната гала. Повече за празника описа кметът на общината Иван Лазаров:
"Празникът на курорта, минералната вода и Балкана е един от най-важните празници на нашата община. Той е обвързван с курорта и дългогодишната традиция в почивното дело в нашия град. В последните години за привличане на по-голям туристопоток изпълнихме много планове, свързани с развлекателни уреди, изградихме въжен парк, който е един от най-големите в България, като атракцион, построиха се детски площадки, фитнес уреди навън, скейтборд площадка, велоалея, зимна пързалка... "
Тази вечер в 20.30 часа е тържествена гала. Приветствие ще сервира кметът Иван Лазаров. На естрадата пред Народно читалище „ Христо Ботев “ е концертът на рок група „ Диана експрес “. Вечерта ще приключи с обилна заря.
В събота, в 10 часа, на “Иванчова поляна” започва Национален събор „ Да покажем българското “. Ще има проява на българско овчарско куче и приети български породи животни и базар на български производители. В 11 часа започва първа част на надпяване на фолклорни сформира - „ Балкана пее “.
В 20.30 ч. стартира вечер на сръбската музика с концерт на сръбската изпълнителка Йована Типшин, на естрадата пред читалището.
Проявите не престават до 18 август.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР