Вече седмица откакто тази малка уличка във Варна крие голяма

...
Вече седмица откакто тази малка уличка във Варна крие голяма
Коментари Харесай

Варненец пита кмета Портних и екипа му: Това сега улица ли е или не? По план е пътека, но се разби от тежкия трафик на коли и камиони

Вече седмица откогато тази дребна уличка във Варна крие огромна заплаха. Улицата е със незнаен статут - хем е улица, хем не е, хем не можем да бъде затворена, ако би трябвало. За това описа четец на " Петел ", който ни изпрати фотоси от мястото.

" Името ѝ на картите е " Пчелина "  , кв.Възраждане 3. Стана доста интензивна от една година и макар знака, че е затворена, се минава през нея за Каменар и регионите над ВИК. Улицата е извънредно рискова особенно за пешеходци. Съгласно ПУП-а я няма, има пътечка. Тя беше сякаш единствено за живущите в региона, а се потроши от камионите и колите минаващи оттова. Ако е улица, да се поддържа и кмета да я контролира и обезопаси, както е обикновено. ", написа варненецът.



Припомняме, че през вчерашния ден кметът на Варна Иван Портних разгласи, че общината насочва вниманието си към дребните улици в града. Очевидно на някои места няма да стигне единствено да се асфалтира и да се сложат нови плочки, а ще би трябвало да се вземат решение и много по-сериозни проблеми. 



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР