Вече седмица фенове на херцогинята на Кеймбридж обсъждат статия, посветена

...
Вече седмица фенове на херцогинята на Кеймбридж обсъждат статия, посветена
Коментари Харесай

Има ли нещо общо Меган Маркъл с конфликта на Кейт Мидълтън с пресата? - slava.bg

Вече седмица почитатели на херцогинята на Кеймбридж разискват публикация, отдадена на нея в английското списание „ Tatler “, в която източници от кралското семейство разкриват на журналистката Анна Пастернак завладяващите секрети за Кейт Мидълтън и нейното семейство.

Съпругата на принц Уилям беше възмутена от оповестените материали. Двойката даже нае юристи, с цел да опровергаят написаното, само че изданието сподели, че няма да се откаже от написаното, защото разчита доста за достоверността им на своя източник.

В скандална обстановка се появи нов поврат. Оказва се, че Пастернак се е сприятелила с Ванеса Мълроуни, която от своя страна е близка родственик на Джесика Мълроуни. Последната е най-хубавата другарка на Меган Маркъл. Според слуховете дизайнерката е срещнала звездата от „ Костюмари “ с принц Хари. Тя също се грижеше за бебето Арчи, когато родителите му отлетяха за Лондон този март.

„ Пастернак се придържа към своята история и споделя, че има надеждни източници. Тя е другарка с Ванеса Мълроуни, която преди е работила за „ Tatler “, само че в този момент живее в Канада. А снахата на Ванеса – Джесика е най-хубавата другарка на Меган. Много завладяващо “, споделя източник пред „ The Sun “.

Все отново не се отбелязва, че Маркъл е информаторът на Пастернак. Херцогинята на Съсекс не би могла да е наясно със обстановката в двореца Кенсингтън, защото е надалеч от него, само че пък може да е коментирала дали е имало свада сред нея и Кейт Мидълтън преди сватбата си.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР