Вече седем години Rainbow Six Siege радва малки и големи

...
Вече седем години Rainbow Six Siege радва малки и големи
Коментари Харесай

Ubisoft обяви следващата година на Rainbow Six Siege

Вече седем години Rainbow Six Siege радва дребни и огромни с качествена визия и тактически геймплей, а Ubisoft нямат никакво желание да изоставят милионите, които играят играта всеки ден. Студиото поддържа заглавието с прибавянето на чести провокации, разнообразни събития и оператори, карти, оръжия и друго наличие. В края на предходната седмица, френското студио разкри старта на Година 7 от Rainbow Six Siege и първия сезон, който го съпровожда.

Името му е Demon Veil и носи със себе си нов оператор, режим и наличие. Името на новия оператор е Азами, която е предпазен вид войник. Специалните кинжали, с които тя е оборудвана могат да се врежат съвсем във всяка една повърхнина, като освен това деяние те образуват здрава плоча с кръгла форма, която стопира патроните. Тя която може да се употребява като прикритие за съотборниците на Азами или като непреодолима спънка за враговете ѝ. Азами ще е налична от началото на сезона посредством сезонния пакет Demon Veil Battle Pass или ще може да се отключи две седмици след стартирането ѝ с R6 заеми или Renown.

В хода на сезона ще бъде добавена напълно новата карта с името Emerald Plains, която ви води в зелената Ирландия. Заедно с това ще бъде показан и режима Team Deathmatch, в който ще може да изберете съвсем всеки един оператор, без значение от вида му или дали някой към този момент го е избрал, след което да ги изправите един против различен, въоръжени само с оръжия и гранати. Освен това, новата характерност Attacker Repack ще ви даде опцията да измененията атакуващия оператор, който сте си избрали по време на подготвителната фаза и да ги употребявате в хода на акцията с техните съответни преимущества.

Що се отнася до посоката, която ще следват Ubisoft за сезоните през новата година на заглавието, то през първия сезон желанието на студиото е да адресира проблемите със свързаността, която изпитват някои от геймърите и са получили съответните отчети за това. Действията им в Сезон 2 ще са фокусирани над справяне с проблемите, свързани с приятелския огън, а третия – опцията да се рапортуват съотборници по време на преиграването на мачовете, дружно с въвеждането на оценка на репутацията за обособените играчи. Последният сезон ще бъдат вложени старания по опцията да се блокират чести извършители на разпоредбите в играта. Отделно от това, конзолните версии на играта ще получат редица усъвършенствания, като персонализация на прицелването, нови авансово заложени контроли и FoV настройки. Ще бъдат нанесени преработки, на оператори, като Зиро, Бандит, Доккаеби, Тачър и др.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР