„Вече съм здрав! Преборих COVID-19 и вече имам антитела (имунитет)”,

...
„Вече съм здрав! Преборих COVID-19 и вече имам антитела (имунитет)”,
Коментари Харесай

Излекуваха Домусчиев - slava.bg

„ Вече съм здрав! Преборих COVID-19 и към този момент имам антитела (имунитет)”, похвали се шефът на КРИБ Кирил Домусчиев в профила си във Facebook. „ Остава дефинитивно да се възстановя от пневмонията. Искам да благодаря на медицинския екип, който се грижеше за мен и брачната половинка ми. Изключителни експерти!”, уточни той.

Напомняме, че поради безотговорното държание на Домусчиев, който не се въздържа от ски почивка в прекомерно наранена от ковид Франция и нейния милиардерски курорт Куршевел, дни наред онкоболни пациенти от дни нямаха достъп до столичната болница Софиямед за химиотерапия. Болницата е затворена, а всички лекари и пациенти вътре са сложени под карантина поради неспазването на режима на изключително състояние и наложителните указания в коя болница е задължен да отиде българският жител, когато е инфектиран, които очевидно не важат за Домусчиев. Той даже не бе и глобен поради това.

„ С такива медици ще преборим ковид! Благодаря и на всички от Софиямед, на които скърбя, че сътворих несъзнателно много неприятности! Пазете се, само че не се опасявайте! Лечение има!”, написа предприемачът в този момент.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР