Вече съм много изнервена. Искам справедливост, заяви Дебора Михайлова преди

...
Вече съм много изнервена. Искам справедливост, заяви Дебора Михайлова преди
Коментари Харесай

Дебора Михайлова: Искам справедливост!

" Вече съм доста изнервена. Искам правдивост ", съобщи Дебора Михайлова преди съвещанието на Районния съд в Пловдив, който ще направи следващ опит за започване на делото против 26-годишния Георги Георгиев за тежките контузии върху момичето, нанесени с макетен нож.

На въпрос дали е претърпяла шока, Дебора отхвърли да разяснява. Младата жена дойде в съда, подкрепена от близки и родственици.

Делото против обвинения Георги Георгиев от Стара Загора към момента е на фаза разпоредително съвещание, защото два пъти бе отлагано.

Случаят на Дебора нашумя през предишното лято, когато стана ясно, че на момичето са направени 400 шева поради рани, нанесени с макетен нож. Според прокуратурата Георгиев е отрязал и косата на Михайлова срещу волята ѝ, и я е заплашвал с ликвидиране. След като всички съдии в Стара Загора си направиха отказ, делото беше изпратено в Пловдив от Върховен касационен съд.

На последното съвещание на 27 март юристите на Георги Георгиев не се явиха в съда. Командированите обвинители от Районната прокуратура в Стара Загора показаха, че доста бързо са изпълнили напътствията на съда и са „ ремонтирали “ обвинителния акт против Георги. Те показаха мнение, че към този миг няма нови условия, които да постановат смяна на мярката му за неотклонение от „ задържане под стража “ в по-лека. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР