Вече са ясни претендентките за титлата Playmate of the Year

...
Вече са ясни претендентките за титлата Playmate of the Year
Коментари Харесай

Революция! Транссексуална мацка се бори за Мис Плеймейт, коя е Симона Галинова?

Вече са ясни претендентките за купата Playmate of the Year 2020 или както са по-известни в обществото - претендентките за Мис Плеймейт. Те бяха показани на охолно празненство и по традиция селекцията предлага от забавна по-интересна дама.

Сред кандидатките са първият транссексуален участник в състезанието, здравна сестра, кандидат-кметицата от Момин проход, студентки, танцьорки - коя от коя по-красиви.  

Виж още: 17 години от зверския атентат: Ваня Червенкова чества живота със своята другарка - Смъртта!

Транссексуалната участничка е 23-годишната Симона Галинова от Пловдив. Историята на Симона е сходна на доста транссексуални хора. Тя схваща, че е друга още в детските си години.

Виж още: Едно семейство за образец: лятната отмора на Бербатов, жена му и децата

На 16 години Симона стартира трансформацията си, с цел да реализира най-голямата си фантазия - да е жена. Днес това към този момент е реалност и новата фантазия пред нея е да е звезда. По-смелата - да има семейство и дете.

Виж още: Диляна Попова и нейните секси, свежи летни визии

Симона отсрочва присъединяване си в състезанието от 2 години, само че към този момент е подготвена да покаже себе си и с присъединяване си да обърне вниманието на обществото към другите.

Виж още: Емигранти, с нови специалности и връзки: Какво се случи с Мая и Магапаса след сцената?

" Обичам еротиката и да се усещам. Аз съм повече жена от останалите участници. Не мога да си намеря другар, тъй като имам огромни искания. Нека да е 1,90 м., банковата му сметка да е дебела и в леглото да е доста своеволен ", споделя във визитката си Симона.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР