Вече са факт първите от малките електрически автобуси за довеждащ

...
Вече са факт първите от малките електрически автобуси за довеждащ
Коментари Харесай

Вече са факт първите от 52 малки електрически автобуса на кв. Витоша ВЕЦ Симеоново и Горна баня

Вече са факт първите от дребните електрически рейсове за довеждащ превоз в част от южните квартали.  

 Първият от 52 дребни електрически буса, които ще са довеждащ превоз на кв. " Витоша Водноелектрическа централа Симеоново " и " Горна баня " до огромни спирки на градския превоз, към този момент е създаден. Доставките в София ще стартират през ноември и следващата година ще стартираме плана.

 В София са и първите два електрически буса за новаторския план за градски превоз " по поръчка ". Работим по този пробен план с нашите сътрудници от Софийския университет, Пловдивския университет, Национален институт по метеорология и хидрология и НСОРБ.
 Целта е да се даде опция за напредване с градски превоз в квартали, които са гъсто обитаеми, само че без подобаваща пътна инфраструктура. И в това време да се употребяват електрически бусове с нулеви излъчвания.

 width=

 Тестването, с което ще се дефинират най-удобните за хората направления ще започва през октомври с кварталите " Манастирски ливади – запад " и " Манастирски ливади – изток ". Ще го създадем дружно с жители и гражданските организации по места.
  Следващият тестови маршрут ще бъде в зоната на м. " Гърдова глава ", " Бояна ", ж.к " Бъкстон ", " Павлово " и част от " Красно село ".

Снимки - Аделина Ангелова

 width=

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР