Вече пристига пълната екипировка за цялата детско-юношеска школа на Етър

...
Вече пристига пълната екипировка за цялата детско-юношеска школа на Етър
Коментари Харесай

В школата на Етър се радват на нова екипировка на стойност 40 хил. лева

Вече идва цялостната екипировка за цялата детско-юношеска школа на Етър Велико Търново. Тя е предопределена за близо 300 играчи във всичките 11 обединения на „ болярите”. Екипировката е на компанията „ Красико “ и е на стойност към 40 000 лева, като половината от сумата са персонални средства на Александър Нанков, осведоми sport-vt.com.

Футбол 5 към този момент упражняват близо 60 деца. Подадена е поръчка и за трети внушителен тим в тази възраст, притеглен е и нов треньор в екипа – Калоян Тодоров. В момента се приготвя и първото издание на детска Шампионска лига, която е планувана като годишна демонстрация и за Футболното учебно заведение на „ Етър “, разяснява шефът му Свилен Василев.

Двубоите стартират на новите терени на Спортното учебно заведение. Лигата е за детски градини и учебни заведения на територията на града. Футболното учебно заведение на „ Етър “ приготвя и първото издание на националния шампионат „ Мечът на Калоян “. За него са поканени най-малките ученици на елитни школи от цялата страна, като първото издание е планувано през ноември.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР