“Вече повече от месец Сами обикаля цяла София и ме

...
“Вече повече от месец Сами обикаля цяла София и ме
Коментари Харесай

Историята на куче-пътешественик, което повече от месец обикаля София, за да търси жена

“Вече повече от месец Сами обикаля цяла София и ме търси. Има постове от метрото, от автобус 80, от гарата. Качва се в транспортните средства и пътува. Но хората, които пускат постовете не го задържат. И до момента в който отидем, той към този момент е сменил дестинацията. Междувременно Екоравновесие са го заловили, сложили са му ушна марка номер 29281 и са го кастрирали. ”, написа във Фейсбук дамата, която търсеше кучето къде ли не.

“Това е най-милото създание, толкоз дребен, на една годинка, само че толкоз лоялен и завързан. Историята му е в моя профил, само че тя прекъсва, едвам през днешния ден я възобновявам. Самуил беше в хотел, където чакаше осиновяване. Но хотелът беше с двор и къщички за всяко куче. Идеята да употребявам подобен хотел ми харесваше, поради свободата, която по този начин ревниво пазя - ненавиждам вериги, кафези и всевъзможен тип тормоз, който  лимитира свободата на животните. Но Самуил е млад, избухлив и палав. Успял да изкопае дупка и да избяга. ”

.

“Самуил дава отговор на името САМИ. Ако го видите и го извикате по име, той ще Ви последва.Той е един благ и влюбчив странник. ”, споделя дамата в обществените мрежи.

.

“Историята му става все по - забавна, стига бъде с благополучен край. Има осиновители, които го чакат. Но поради всички нови събития, ще продължа да му диря дом с доста характерни условия, с цел да не бъде още веднъж изложен на риск от изгубване. Вярвам, че с общи старания ще успеем да намерим моето благо момче САМИ. ”, споделя още тя.

 

 



В последна сметка нещата за Сами завършват с “хепи енд ”. След непрекъснато търсене, един пост със фотография във Фейсбук прекатурва нещата. Кучето е хванато край магазин в центъра на София.

 



 

Малко по-късно идва и огромната вест! Сами е намерил своите осиновители, усеща се добре, играе и тича на воля.

 

 



Ежедневието на дребния Самуил включва доста разходки в парка и много оздравителен сън след всичко, през което е минал.

 

 



 

И по този начин Сами оваря новата страница в своя живот! От деня, в който пътува из София, през игрите в двора на хотела, загубен и към този момент осиновен. 

 

 



 

Констанца Илиева
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР