Вече повече от година измина откакто Брус Уилис се оттегли

...
Вече повече от година измина откакто Брус Уилис се оттегли
Коментари Харесай

Думите на Арнолд Шварценегер за Брус Уилис след диагностицирането му с деменция

Вече повече от година измина откогато Брус Уилис се отдръпна от актьорството след поставената му диагноза фронтотемпорална деменция. Първото изказване фамилията на артиста направи през март 2022 година, а през февруари идната година стана ясно, че положението му е прогресирало.
 Ема Хеминг, Деми Мур и общата фотография за Деня на майката, която споделиха
Повод за празник в фамилията на Брус Уилис

Как всички дами в живота му означиха Деня на майката

Първоначално се знаеше, че болестта е повлияло на когнитивните качества на Брус Уилис. " Това е в действителност провокационен миг за нашето семейство и ние сме толкоз признателни за вашата неспирна любов, съчувствие и поддръжка ", показа фамилията на артиста в изказване в Instagram. Въпрeки компликациите обаче те обявиха, че няма да спрат да се борят.

Оттогава насам Ема Хеминг, брачната половинка на Брус Уилис, постоянно споделя фотоси и видеа в Instagram профила си, с които намерено споделя за тежките моменти, през които минава както тя, по този начин и всички нейни близки.

За диагностицирането на Уилис за първи път обществено приказва и Арнолд Шварценегер. Двамата артисти са измежду най-популярните имена през 80-те и 90-те години на предишния век, като може би един от най-известните филми, в които вземат участие дружно, e " Непобедимите 2 ".

Пред CinemaBlend, до момента в който промотира новия си сериал на Netflix Fubar, Шварценегер показа, че Брус Уилис е " приказен ". " Той беше, постоянно в продължение на години, и е огромна, огромна звезда ", добави 75-годишният артист.
 Съвет от Арнолд Шварценегер - по какъв начин да намираме време за подготовка
Съвет от Арнолд Шварценегер - по какъв начин да намираме време за подготовка

Когато Арнолд приказва, всички би трябвало да слушат

По думите му Уилис ще бъде запомнен като " велика звезда и благ човек ". Освен това схваща, че поради здравословното му положение, е трябвало да се пенсионира. " Но знаете, ние в никакъв случай не се пенсионираме. Екшън героите, те се възраждат ", приключи Шварценегер.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР