Вече повече от година и половина казвам, че трябва да

...
Вече повече от година и половина казвам, че трябва да
Коментари Харесай

Превозвач: Ако пакетът Мобилност мине, ще агонизираме към фалит

Вече повече от година и половина споделям, че би трябвало да приоритизираме казуса с пакета "Мобилност ". Европа е клуб на страни, които са се сдружили, с цел да живеят дружно по-добре. Има правила и тези правила, като се съблюдават, няма проблем. За страдание, румънски, български и други компании в съдружничество със западния свят сътвориха "пощенски кутии ", едно неприятно лице на бизнеса. Това сподели в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия Екатерина Йорданова, ръководител на транспортните синдикати в България, КНСБ.

Пакетът се употребява, с цел да се огранични българския бизнес, против което ние сме срещу, посочи тя.

Трябва обаче да научим урока на пропуснатите благоприятни условия, тъй като Европа е един спретнат дом. Искаме по-добро възнаграждение на водачите, с цел да са ангажирани и те толкоз, колкото превозвачите, уточни Йорданова.

Този пакет е сгрешен изначално, акцентира изпълнителният шеф на Съюза на интернационалните превозвачи Йордан Арабаджиев. Пакетът "Мобилност " е основан под прикритието на това, че пази обществените права на водачите. Това обаче е единствено маската – истината е, че в целия Европейски съюз има апетит за водачи. С приемането на пакета на първо четене силово бяха нарушени всички права на Европейския парламент. Поставиха ни в ъгъла, като външна страна на Европа, с цел да знаем къде ни е мястото, уточни Арабаджиев.

От години работим в западния свят. Българските водачи са подготвени фрагменти. Ако българските компании бъдат унищожени, тези подготвени фрагменти ще бъдат принудени да работят в западните компании. Ако пакетът мине, за нас това значи една мъка към банкрут, сподели Стоян Сираков, притежател на фамилна компания за интернационалните транспорти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР