Вече повече от 2 седмици драмата около Емо от Перник

...
Вече повече от 2 седмици драмата около Емо от Перник
Коментари Харесай

Близките на изчезналия Емо от Перник са в несвяст! Що за изрод би убил 25-годишен младеж, за да спаси друг човек?

Вече повече от 2 седмици драмата към Емо от Перник не стихва. Младежът изчезна на 27.01.2023 година по време на кукерския фестивал „ Сурва “ в града и от този момент е в неопределеност.

Разследващите работят по няколко версии, само че най-актуалната е тази за похищение. Но не похищение за откуп, както е нормалното, а за трафик на органи.

Според служителите на реда на този стадий има за какво да се счита, че Емо може да е станал жертва на незаконна формация. Същата се смята, че е похитила и 12-годишния аутист Сашко, само че поради огромния медиен звук той е бил върнат. Все отново в действителност наподобява необичайно едно дете, освен това със заболяване, да прекара единствено в гората 9 дни, без да му се случи нищо.

За тази незаконна група се смята, че похищава българи, с цел да ги прекарва към Турция, където органите на здравите хора избавят животите на болните. Всичко, несъмнено, е подплатено с големи суми пари.

Що за човек би протегнал ръка на юноша на 25 година, пък било то и с цел да избави различен човек? Това е едно от извращенията на днешния свят, само че трафикът на органи се реализира от десетилетия. Това е на-мръсната и незаконна част от медицината.

Близките на Емил въпреки всичко не престават да се надяват, че ще се повтори казусът със Сашко. Брат му даже разгласи премия от 100 000 лева за този, който го откри. Дано Господ е с него и го избави!

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР