Вече по-възрастните хора водят рисков секс поради комбинация от фактори,

...
Вече по-възрастните хора водят рисков секс поради комбинация от фактори,
Коментари Харесай

Случаите на гонорея, хламидия и сифилис нарастват в пенсионерските села - призиви за сексуален контакт за хора над 50 години

Вече по-възрастните хора водят рисков секс заради композиция от фактори, в това число появяването на виагра, приложенията за запознанства, възходящото процентът на разводите и повишаването на пенсионните селища, споделят специалисти.

Процентът на ППИ, в това число гонорея и сифилис, се е повишил с съвсем една пета единствено за четири години измежду бейби взрива в Обединеното кралство. Но специалистите споделиха, че действителните цифри евентуално са доста по-високи, защото разстройването и неналичието на достъп до услуги за полово здраве евентуално значат, че доста случаи остават недокладвани.

Вместо просто да се концентрират върху младите, услугите за полово здраве би трябвало да се разширят до по-възрастните генерации, трансформирайки се в част от рутинните здравни грижи за хората над 50-те години, вместо източник на позор, споделиха откривателите.

>

Професор Юстина Ковалска от Медицинския университет във Варшава показа своите открития за това по какъв начин да се оправи с повишаването на полово излъчените...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР