Вече пет години цъфтят топлите отношения между Григор Димитров и

...
Вече пет години цъфтят топлите отношения между Григор Димитров и
Коментари Харесай

От 5 г. Гришо бил с румънката, другите били пиар

Вече пет години цъфтят топлите връзки сред Григор Димитров и изгората му Мадалина Геня.

Румънката още преди към месец загатна, че двата се знаят от дълго време, само че в този момент посочи точното време. Това стана по време на премиерата на новия филм с нейно присъединяване – Deep Fear: Dive to Survive, която се състоя в Малта по време на Средиземноморския кино фестивал.

Професионалните задължения разделиха двамата за няколко дни. Григор е в Лондон, където на 3 юли стартира „ Уимбълдън “. В началото тя беше с него в Англия, само че по-късно отлетя за Малта. „ Горд съм с теб, само че бих желал да съм до теб и те поддържам “, написа Григор в Инстаграм. Мадалина не пропусна да му отговори обществено: „ Липсваш ми! Благодаря ти за поддръжката през тези 5 години. Бих желала да си тук “.

 

Мадалина не прецизира за каква тъкмо поддръжка става въпрос. Най-вероятно първоначално двамата са били просто другари, тъй като за това време тя мина през няколко връзки, а той беше първо с Никол Шерцингер от 2017 до есента на 2019 година, а по-късно и с Лолита Османова – от 2020 до есента на 2022 година

Скоро двамата би трябвало още веднъж да се съберат, защото се чака румънката още веднъж да е в ложата на нашия тенисист в третия за годината шампионат от Големия шлем. Красавицата изгря за първи път в Мадрид, а по-късно беше с него и в Рим, и на „ Ролан Гарос “.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР