Вече отдавна сме се убедили, че зодиакалните знаци са като

...
Вече отдавна сме се убедили, че зодиакалните знаци са като
Коментари Харесай

Грижата за косата през зимата спрямо зодиакалния знак

Вече от дълго време сме се убедили, че зодиакалните знаци са като пътна карта за характерите и неповторимите ни черти.

Не минава и ден, в който да не стартираме сутринта си с кафе и хороскоп, а през днешния ден сме ви приготвили в партньорство с нещо в действителност прелестно - по какъв начин да се грижите за косата си през зимата по отношение на зодиакалния знак.

Зимният сезон подлага косата ни на тестване - въздухът вкъщи е изсъхнал поради отоплението, на открито излизаме постоянно с шапка, която “задушава ” косата, студът и вятърът също й вредят, а за похлупак неналичието на витаминозна и разнообразна храна лишавата косата от значимите микронутриенти.

За благополучие с вярното комбиниране на продуктите за коса на и зодиакалните ви характерности, елементарно и бързо ще изградите режим за грижа, който ще ви даде чудесни резулатите.

Е, да започваме!

ОВЕН

Публична загадка е, че сте натурален водач. Известните сте със своето дръзновение и смелост да се впускате в нови инициативи.

Имате потребност от мощен сътрудник в грижата за косата. Това е серията на , която пази косата от 7 увреждащи фактора още след първото измиване.

Колкото до прическата, за теб е подобаващ стегнат кок - изискана прическа, подобаваща за хора в придвижване.

 iStock/Getty images

ТЕЛЕЦ

Вие цените реда и естествения ход на нещата. Дамите Телци са топли, любвеобилни, практични и надеждни и им отива по-дълга коса.

Подходящи за вас са продукти в унисон със земната ви същина. Такава е серията, която съдържа хиалуронова киселина и бяла глина, почиства в дълбочина и оставя косата естествено красива.

 iStock/Getty images

БЛИЗНАЦИ

Вие в действителност сте две дами в една! Живи и вълнуващи сте по темперамент, елементарно превключвате от диалог по съществени публични тематики към диалог за звездни злословия. Обичате разнообразието. Не се страхувате да изразявате възгледите си за живота и елементарно се отегчавате, в това число и от прическите си.

Запасете се с задоволително на брой стилизиращи артикули и аксесоари и експериментирайте самоуверено съгласно настроението си.
 
                             

Раците са буйни, упорити и миролюбиви. Вие сте естествени водачи, само че вашата сензитивност и сдържаност от време на време могат да ви създадат мъчно забележими в тълпата. Искате визия, която акцентира вашата женственост и постоянно това означва да сменяте цвета на косата си.

За да поддържате боядисаната си коса във форма, може да разчитате на Keratin Smooth Color. Специалната формулата не съдържа сулфати, оцветители и парабени и е обогатена с масло от камелия, което възвръща еластичността, има антиоксидантни, противовъзпалителни и успокояващи свойства.
                             

ЛЪВ

Всички обръщат взор към вас, когато влезете в стаята, Лъвици! Имате толкоз огромна и мощна персона, че можете да вършиме съвсем всичко с косата си!

Ако природата ви е надарила с къдрава коса, грижете се за къдрите си като за същинска грива. Това ще ви даде спомагателна мощ и авторитетно лъчение, както прилича на една лъвица.

Ако пък сте с права коса, помислете за обемна прическа - накъдрете косата или я подстрижете на пластове и издухвайте с дифузер.

 iStock/Getty images

ДЕВА

Силно интуитивна, интелектуална и перфекционистична – такава е личността на Девата. И в това няма безусловно нищо неприятно. Обичате да изглеждате спретнати и прелестни. Боб над раменете съвършено ще допълния личността ви. Поддържайте я с артикули, които ще ви оказват помощ да запазите косата си здрава и подредена през зимата.
 
                             

ВЕЗНИ

Вие жадувате за баланс, естетика и правдивост. Притежавате харизма и мек сексапил, с който елементарно завладявате близките. Обичате да отделяте време за себе си, обичате ритуалите и коста ви ще е същински щастлива, в случай че я дарите с грижата на Coconut Nourish . Серията е извънредно ароматна и подхранва косата в дълбочина, с помощта на кокосовото масло и алое вера.



СКОРПИОН

Опасна композиция от тайнственост и прелест. Скорпионите са екзотични и магнетични и това си проличава по прическата им - неизмеримо дълга коса, от време на време сплетена на плитка, само че постоянно извънредно здрава на тип.

Тази зима ваши правилни съдружници ще са артикули за укрепване на косата с биотин.



СТРЕЛЕЦ

Радвате се на живота, възходите, паденията и всичко останало. Вие сте многолики и смели, щастливи и излъчвате безгрижни трептения. Обичате да изглеждате добре, само че без да прекарвате часове пред огледалото. Изберете ефикасни стилизиращи артикули, с които косата ви елементарно ще застане по стремежи метод

 iStock/Getty images

КОЗИРОГ

Не се страхувате да си поставяте цели и ги приемате много съществено. Отговорни и мощни сте и това си проличава във всяко ваше деяние.

Косата ви също има потребност от заздравяваща грижа, тъй че тази зима заложете на подхранващи маски и термозащитен спрей.



ВОДОЛЕЙ

Вие сте измежду създателите на зодиака. Във всяко ваше деяние си проличава вродената ви креативност.

Склонни сте да променяте мнението си - затова и прическата си - постоянно.

Каквато и да е дължината на косата ви сега, заложете на основна дума “хидратация ” в зимната грижа за косата, с цел да се чувствате в свои води.

 iStock/Getty images

РИБИ

Вие сте цялостни с страсти и креативност, постоянно сте надарени с гении като пеене или изобразяване. Плувате в спокойните води на живота си и не обичате непотребни затруднения.

В грижата за косата ви това значи да заложите на артикули, които обезпечават интензивна грижа за косата.



Още за прическите по отношение на зодията ни описаха в, а в тяхната инстаграм страница има ежемесечна игра с награди за представителките на съответната зодия. Вижте повече тук:
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР