Вече остана наистина съвсем малко време, докато по кината се

...
Вече остана наистина съвсем малко време, докато по кината се
Коментари Харесай

Колко трябва да изкара Аватар: Природата на водата, за да не е на загуба

Вече остана в действителност напълно малко време, до момента в който по кината се завърти по този начин чаканото продължение на " Аватар ". Изминаха доста години и имаме вяра, че Джеймс Камерън е оползотворил и времето и финансовите запаси, които са му били отпуснати.
 Джеймс Камерън,
Как Джеймс Камерън е трябвало да пази " Аватар "

Режисьорът е имал визия

Към момента не знаем с какъв брой тъкмо пари е разполагал режисьорът за " Аватар: Природата на водата " (Avatar: The Way of Water), само че пък знаем какъв брой е похарчил за първия филм. Точната сума е 237 милиона $, което си е много, само че е прашинка на фона на приходите, които са в размер на 2.9 милиарда $.

И не е инцидентен фактът, че до през днешния ден " Аватар " е най-касовият филм в историята на киното. От изявление на Джеймс Камерън за GQ разбираме, че и вторият би трябвало да се показа повече от добре, с цел да не се окаже студиото и продуцентите на загуба.

Камерън споделя, че " Аватар: Природата на водата " е коствал в действителност доста пари, без да дава по-конкретни числа. Той обаче загатва, че с цел да няма загуби, филмът би трябвало да се трансформира в най-малко третия или четвъртия най-доходоносен филм в историята.

Нещо, което признава, че няма да е по никакъв начин елементарно, тъй като счита, че сега от бизнес позиция това е доста мъчно. За да добием визия какви би трябвало да са приходите на кино лентата, би трябвало да погледнем класацията за най-доходоносни филми.

Колко часа ще ни задържи в киното " Аватар: Природата на водата "

Ще ни трябват много пуканки

На четвъртата позиция, която е сложена като най-малко от Камерън, е " Междузвездни войни: Силата се пробужда " с 2.07 милиарда $ доходи. И да, това е много висока летва за прескачане. Пред Total Film режисьорът пък беше споделил, че има подготвеност да завърши сагата с третия филм, в случай че се окаже, че сметките не излизат и няма облага, написа Deadline.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР