Вече няколко месеца в мрежата се разпространяват много и различни

...
Вече няколко месеца в мрежата се разпространяват много и различни
Коментари Харесай

Стъкленият корпус на OnePlus 6 бе потвърден от ръководителя на компанията

Вече няколко месеца в мрежата се популяризират доста и разнообразни клюки по отношение на смарт телефона OnePlus 6. Това значи, че мобилно устройство от топ-ниво ще има. То е снабдено с най-новото техническо съоръжение. Инсайдери не един път съобщаваха, че апаратът ще получи корпус от стъкло, само че нямаше доказателства за това. През последните две години всички телефони на OnePlus получиха корпуси от метал и доста хора отказваха да повярват в замяната.


Въпреки това, през днешния ден ръководителя на компанията OnePlus Пит Лау описа, че новият флагман под запазената марка в действителност ще получи стъклен корпус с железна рамка. По думите на шефа, за смарт телефона OnePlus 6 са били тествани повече от 70 типа стъкла и измежду тях е определено най-здравото.
Компанията искаше да реализира чувство за премиалност при държане на смарт телефона в ръката и това бе реализирано посредством потреблението на стъклен корпус. Задният стъклен похлупак е затрупан със специфичен пласт, наименуван Nanotech, който е предопределен за основаване на резултата на „дълбочина“. Той защищава още доколкото е допустимо от появяването на отпечатъци от пръсти и разнообразни мазни следи. От единствено себе си, новият материал прави целия OnePlus 6 осезаемо по-крехък и по-малко благонадежден. Въпреки това, потребителите ще получат достъп до безжична технология за зареждане по Qi стандарта.


До момента е известно, че OnePlus 6, с изключение на корпуса от стъкло и стомана, ще получи 6,28-инчов Optic AMOLED екран с разрез в горната част, който ще има съответствие на страните 19:9 и Full HD+ резолюция. В останалите случаи, на това мобилно устройството се приписва съществуването на 8-ядрения процесор Qualcomm Snapdragon 845 с тактова периодичност 2,8 Ghz, графичен ускорител Adreno 630, 6/8 GB оперативна памет и 64/128/256 GB непрекъсната памет. Моделът ще има още двойна съществена камера с 20 Mp резолюция, както и батерия с потенциал 3450 мАч с поддръжка на технологията за бързо зареждане Dash Charge V2.


Официалната презентация на новия флагман на компанията на Пит Лау, по последни данни ще се организира не на 4 май, както беше обявено по-рано, а по-късно – на 18-то число. По-рано от формалния източник стана известно, че всички искащи могат да опитат шанса си и да получат OnePlus 6 изцяло гратис. Освен това, към този момент са известни и цените на всички три модификации на устройството. Те се оказаха доста по-високи от тези на OnePlus 5T, пуснат в края на предходната година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР