Вече няколко години HTC не е пускала на пазара силен ...

Вече няколко години HTC не е пускала на пазара силен

Представиха HTC Desire 22 Pro - смартфон за метавселената

Вече няколко години HTC не е пускала на пазара мощен съперник във флагманския клас смарт телефони.

Въпреки това, компанията не престава да поставя старания.

Днес беше обявен HTC Desire 22 Pro - правоприемник на миналогодишния HTC Desire 21 Pro. Това е смарт телефон за така наречен метавселена, написа The Verge.

Във Англия устройството ще се продава за близо 400 лири. То е създадено да бъде “идеален компаньон” за наскоро обявената гарнитура Vive Flow VR и да се употребява за достъп до Viverse - метавселената на HTC.

Гарнитурата, прочее, е предопределена за работа с всеки Android телефон, така като на този стадий не са ясни преимуществата на Desire 22 Pro.

Desire 22 pro is the phone to carry you into the future.
Learn more: https://t.co/QOev17nRSQ#htcpic.twitter.com/Hrwrp5iNmw
— HTC (@htc) June 28, 2022
Като цяло характерностите на смарт телефона са на приблизително равнище. Той разполага с 6.6-инчов екран с резолюция 1080p и периодичност на възобновяване на картината 120 Hz. В левия горен ъгъл има разрез за 32-мегапикселова селфи камера. На задния панел има три камери - 64-мегапикселова съществена, 13-мегапикселова свръхширокоъгълна и 5-мегапикселов сензор за дълбочина.

В основата на Desire 22 Pro лежи процесор Snapdragon 695, дружно с 8 GB оперативна памет и 128 GB вътрешна памет. Батерията е с потенциал 4520 мАч.

Поддържат се безжично и реверсивно безжично зареждане. Операционната система е Android 12.

Източник: profit.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg