Вече ни е добре известно, че Хари Стайлс не се

...
Вече ни е добре известно, че Хари Стайлс не се
Коментари Харесай

Провокациите на Хари Стайлс

Вече ни е добре известно, че Хари Стайлс не се плаши нито от провокациите, нито от метода, по който може да се изтълкува външният му тип. Ако към момента имаме потребност от доказателство, можем да забележим фотосите му за новия брой на Dazed.

Във фотосесията 27-годишният артист и артист се появява облечен съвсем напълно в женски облекла.

Освен това разкрива, че напълно скоро на пазара ще се появи личният му бранд за козметика, кръстен Pleasing. " Започваме с лакове за нокти, тъй като тъкмо от тях се роди концепцията. Когато видя цвете или хубав тапет си помислям: " Искам да нося това на ноктите си. "

Стайлс добавя, че концепцията за Pleasing се доразвива по време на пандемията, когато той взема решение, че няма да предлага единствено лакове. " Забелязал съм, че моментите в живота, които най-вече ме веселя, са дребни - вечер под звездите, вкусна храна, да седиш с приятелите си и да си помислиш: Винаги ще помня този момент. "

Той споделя, че се надявам козметичните му артикули да провокират в хората точно такива дребни моменти на наслаждение. Стайлс добавя, че хубостта не е в това да си хубав. " Когато хората са щастливи, те сияят. Това ще вършат продуктите ми - ще ви оказват помощ да се чувствате красиви. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР