Вече навлязохме стабилно в последния месец на годината. 2020-та е

...
Вече навлязохме стабилно в последния месец на годината. 2020-та е
Коментари Харесай

Какво НЕ трябва да правят различните зодии през декември

Вече навлязохме устойчиво в последния месец на годината. 2020-та е съвсем изпратена, само че въпреки всичко има някои неща, които другите  трябва да заобикалят в оставащите дни. 
Овен
Да не прекаляват с алкохола. Толкова доста празници и толкоз доста тостове, че е мъчно човек да внимава. Но Овните би трябвало да се дисциплинират и да мислят с главата си за идващия ден.
Телец
Да не преяждат с всичката вкусна храна. Телците имат уязвимост към гурме кухня и изключително по време на празниците отпускат коланите си. Това хем не е здравословно, хем може да им се наложи през януари да упражняват повече, с цел да смъкват насъбраното през празниците.
Близнаци
Да не губят гласа си от всичкото това говорене. Близнаците живеят, с цел да поддържат връзка със семейство и другари и декември е техният месец, когато те избухват на обществената сцена, само че това може да повлияе зле на гласа им.

Рак
Да не завиждат колегата и приятелите си. Декември е месецът, през който се върви на сбирки на класа и университета, събирания с сътрудници и другари и фамилии. Раците не трябва да ревнуват, че колегата им излиза и има богат обществен живот.
Лъв
Да не се оставят да бъдат употребявани. Лъвовете имат голямо биещо сърце, което изключително по празниците е мощно уязвимо. Всички хора и дела, които имат потребност от поддръжка, всички другари, които имат потребност от помощ – от време на време би трябвало да сте по-сурови, с цел да предпазите себе си.
Дева
Да не се оставят на напрежението да ги погълне. Декември може да бъде доста стресиращ с всичко, което би трябвало да се свърши, само че Девите би трябвало да си почиват допустимо най-вече.
Везни
Да не се самокритикуват. Везните се усещат задължени да наподобяват и се държат по най-хубавия метод. Не е извънредно, в случай че от време на време не съумеете, и вие сте човешко създание.
 Никога не сключвайте брак с тези 3 зодии. Ето за какво... Никога не сключвайте брак с тези 3 зодии. Ето за какво...
Някои зодии просто не си падат по фамилния живот и нищо не може да ги накара да се задомят за дълго. Има интервали в живота им, в които с...
Скорпион
Да не вършат проекти за идната година. Всичката тази упоритост, хрумвания и цели могат да станат прекомерно доста. Отпуснете се, прекарайте си прелестно с околните, дайте си малко време да подишате и ще ви бъде от изгода.
Стрелец
Да  помислят и за ежедневната си работа. Всичките тези празници и рождения им ден – Стрелците работят по апропо през декември. Но не е зле да сте готови и постоянни на работното място, да не вземете да се изненадате неприятно.
Козирог
 5 зодии ще се трансформират през 2021 5 зодии ще се трансформират през 2021
2021 година дава обещание да бъде динамична и наситена с ярки събития. Но за някои зодии тя ще е обвързвана с огромни промени, които ще обиден...
Да не възнамеряват веселието и да се провиснал.  Използвайте този месец да се забавлявате и наберете сила и инерция, с цел да печелите от началото на новата година.
Водолей
Да не се оставят да бъдат погълнати от щедрост. Всички знаем, че те желаят да оказват помощ на всички места, само че от време на време е невероятно. Бъдете рационални.
Риби
Да не пръскат всичките си пари за дарове. Все отново, и за сметки и наем би трябвало да останат. Колкото и празнично да се усещат, би трябвало да останат реалистични.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР