Вече на всички ни е ясно - септември е и

...
Вече на всички ни е ясно - септември е и
Коментари Харесай

Дуа Липа - отново секси и по бански

Вече на всички ни е ясно - септември е и лятото си отива... И още веднъж ще ни се наложи да го прежалим. Но едно от нещата, на които разчитаме да ни постоплят през идващите студени месеци, са разгорещяващите секси фотоси на известните хубавици.
 Дуа Липа, турнето Future Nostalgia и каубойската ѝ визия от новите ѝ фотоси в Instagram
За Дуа Липа няма спирка

Секси въодушевление и фешън ентусиазъм

Една от тях е Дуа Липа. 26-годишната изпълнителка за следващ път ни смайва с визията си и признаваме, че стартира да ни става все по-приятно да следим постовете ѝ в Instagram. А те в последно време са все летни, все секси и предизвикателни. И последните от тях не вършат изключение.

В поредност от фотоси в Instagram Дуа ни демонстрира, че уместно изпраща лятото. Така, както ѝ се получава най-добре. Вече сме я виждали по бански, факт, само че естествено, нямаме нищо срещу да я виждаме облечена единствено с тях и още време отсега нататък. И сакаш чула думите ни, тя се демонстрира с нов бански - сатенен и златист, каращ изкушаващия тен на кожата на изпълнителката да изпъква още повече.

Продължавайки да преглеждаме фотосите, я виждаме и с други бански - веднъж с розов, различен път и с виолетов, напълно на пейети, който ни връща обратно във времето и към модата от началото на века. Та, с каквото и да се облече Дуа Липа обаче, несъмнено е - ще ни събере погледите.
 Дуа Липа на 27
Дуа Липа в 24 обстоятелството

Защото през днешния ден някой има рожден ден

Както направи и когато качи фотосите си с друга своя визия по бански. Точно по този начин, приказваме за цветния цялостен бански, по който тя театралничи в не една, а цели няколко сексапилни пози край басейн. Ето на това му се споделя същинско прелъщение.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР