Вече му търсят заместникОказва се, че Михаил Билалов съвсем скоро

...
Вече му търсят заместникОказва се, че Михаил Билалов съвсем скоро
Коментари Харесай

На Михаил Билалов не му остава още много като водещ на „Стани богат“

Вече му търсят заместител

Оказва се, че Михаил Билалов напълно скоро ще е навън от „ Стани богат “.

Източници от кухнята на предаването издават, че той ще продължи да води до Нова година, след което на неговото място ще седне различен. Към днешна дата медията е в търсене на заместител.

За момента не е ясно кой ще седне на мястото на артиста, който се изявяваше като водещ на „ Стани богат “. Текат усилени кастинги да намиране на заместител, който да поеме щафетата от идващия тв сезон

При все, че седна на стола на Ники Кънчев преди четири години, Михаил Билалов несъмнено не съумя да накара феновете да го не помнят или пък да блесне с нещо. Хората по този начин и не привикнаха с наличието му в студиото и не стопират да се чудят за какво Ники Кънчев бе заменен.

В обществената мрежа Facebook даже се появи група „ Да изгоним Михаил Билалов от „ Стани богат “ “, която явно ще реализира задачата си.

Целта на медията е мястото на Билалов да бъде заето от ново свежо лице, което феновете да припознаят като водещ на предаването, без да го съпоставят с Ники Кънчев. Със сигурност тази задача няма да е по никакъв начин лесна, а мнозина даже се запитаха дали въобще е допустима.

Като цяло от bTV нямат недоволства от работата на Билалов, само че означават, че откогато Ники Кънчев се е върнал на екран с „ Голямото гонене “, предавано по същото време, се постанова да се отвърне уместно на конкуренцията. Засега залагат на концепцията да провокират зрителския интерес с нов водещ.

Билалов също не държи да остане непременно, още повече, че той е ангажиран в разнообразни планове в киното и театъра, които основават съществени усложнения на екипа в организирането на графика за фотосите на предаването. Работата му е обвързвана с голям брой пътувания из страната.

Освен това той постоянно е в Мелник и Сандански, където снима новия сериал на Българска национална телевизия „ Вина “ и когато тръгне на екран, Билалов може да се окаже лице на две малките екрани. В Българска национална телевизия нямат нищо срещу, само че за bTV това е неприемливо.

Записите на „ Стани богат “ с Михаил Билалов ще бъдат излъчени до Нова година, което значи, че до тогава медията би трябвало да е разкрила заместител. Запознати разкриват, че новият тв сезон стартира към края на февруари, идната година.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР