Вече имаме промяна на ситуацията. Около година живеехме с усещането,

...
Вече имаме промяна на ситуацията. Около година живеехме с усещането,
Коментари Харесай

Панчугов: Живеехме с усещането, че ГЕРБ категорично губят София. Сега тази битка не е толкова предрешена

„ Вече имаме смяна на обстановката. Около година живеехме с чувството, че ГЕРБ изрично губят София. Кандидатите, които се появиха, разколебаха това чувство, с извънредно зле замислената си и извършена на този стадий връзка. Не виждаме опит да се излезе от тази обстановка. Това основава чувството в самия ГЕРБ, че тази борба не е толкоз изгубена и предрешена, колкото изглеждаше. Изборът наподобява не толкоз безпроблемен, колкото преди няколко месеца “.

Този коментар направи в изявление за БНР политологът и учител в Нов български университет Христо Панчугов.

На локалните избори ГЕРБ и ПП-ДБ евентуално ще са изправени един против различен съвсем на всички места, уточни Панчугов.

Според него на равнище държавно управление липсва осъществяване за дадените поръчки. Създава се чувство за неустойчивост от самите участници в ръководството, регистрира Панчугов в разбора си на последните данни на „ Тренд “ за публичните настройки.

14 септември 2023, 08:49

Ганев: С непрекъснатия спор Радев натрупа политически капитал, само че дали ще има обстановка да го употребява

„ Хората, които привиждат учредения за това ръководство, имат по-глобални аргументи. Колко мощна е тази поддръжка, ще стане ясно напълно скоро “, счита политологът.

Поведението на ГЕРБ и на техния водач за някаква част от симпатизантите им е разочароващо и неясно, означи той по отношение на данните за разделения на две по отношение на ръководството електорат на ГЕРБ.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР