Вече има подадени кандидатури в 8 от 11-те категории на

...
Вече има подадени кандидатури в 8 от 11-те категории на
Коментари Харесай

Наближава крайният срок за регистрация за „Наградите на БАИТ” 2017

Вече има подадени кандидатури в 8 от 11-те категории на състезанието

Към този миг има подадени 12 кандидатури в 8 категории на състезанието „ Наградите на БАИТ “ за 2017 година Регистрациите са във към този момент одобрените категории, като „ Образователна премия “, „ Журналистическа премия “, „ Младежка премия “, „ Държавна администрация “, „ Общинска администрация “, „ StartUp компания “ и в новите за това издание  „ Успешен български ИКТ артикул “ и „ Компания с максимален принос за популяризирането на имиджа на българската ИКТ промишленост по света “.

Кандидатстването ще бъде отворено до 24.00 ч. на 15 януари 2018 година в това число на http://bait-awards.bg/pages/Registration/.

Регистрацията е безвъзмездна.

В състезанието могат да вземат участие компании, регистрирани в България по българското законодателство, български организации и институции, лица и екипи, работещи за тях.

За 7-ма поредна година БАИТ ще връчи 11 награди в разнообразни категории за принос в развиването на осведомителните и информационните технологии.

Продължава традицията акцията и церемонията да се организират под патронажа на Президента на Република България Румен Радев. Това издание на състезанието е и под егидата на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз.

Регламентът на състезанието в новото издание е обновен и отразява последните трендове и бързото развиване на ИКТ промишлеността.

Въвеждат се 3 нови категории – Успешен български ИКТ артикул, Компания-новатор в потребление на авангардни ИКТ решения и Компания с максимален принос за популяризирането на имиджа на българската ИКТ промишленост по света . Основната цел е те да подчертават на популяризирането на България като цифров хъб на района и нашата ИКТ промишленост като основател на артикул на международно равнище.

Корпоративната обществена отговорност е неразделна част от цялостната оценка на журито – фирмите следва да потвърдят, че водят поредна политика в тази сфера.

Запазват се и измененията, въведени в предходното издание: Наградата за специфичен принос се връчва по решение на журито посредством вътрешни номинации – за тази категория не се подават кандидатури. Учениците още веднъж могат да подават своите разработки в категорията „ Младежка премия “ .

В 7-мото издание на Наградите на БАИТ ще бъдат отличени още и носителите на награди в категориите: Образователна премия, Журналистическа премия, Държавна администрация, Общинска администрация, StartUp компания и Значителен корпоративен ИКТ план.

Победителите във всяка категория ще получат предметна премия, предоставена от Opel, както и ваучер от Сиела Норма, за чиято стойност могат да закупят книги в книжарници Сиела.
Носителят на Наградата за специфичен принос ще получи прилагане на автомобил Opel Insignia за една седмица и уикенд за двама в Банско.

Последните 6 издания на състезанието на „ Наградите на БАИТ ” се организираха под патронажа на Президента на Република България. Пълна информация за спечелилите в обособените категории по години е налична тук.

Наградите ще бъдат връчени на публична гала през м. февруари 2018 година

Конкурсът и церемонията за връчване на „ Наградите на БАИТ ” за 2017 година се организират с поддръжката на:

Златен спонсор : Банка ДСК

Сребърни спонсори : Майкрософт България, Телелинк, Sofia Airport Center, Електронен автограф B-trust и OPEL

Със специфичното присъединяване на Община Русе

Бронзов спонсор : Сиела Норма

В партньорство с : Българска телеграфна агенция, Българска национална телевизия, БНР, ICT Media, TechNews, Изпълнителна организация за поощряване на дребните и междинните предприятия, Национално съдружие на общините в Република България, Sofia Tech Park, Национален център за безвреден интернет, Junior Achievement България, Innovation Starter, LauncHub Ventures, Eleven, Start it Smart, b2b Media, бгПРЕДПРИЕМАЧ, SocialEvo, EventsMedia.bg и ABLE.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР