Вече и в България се организира такъв конкурс. Домакинът обаче

...
Вече и в България се организира такъв конкурс. Домакинът обаче
Коментари Харесай

Реалити „Лъжецът на България“ се проведе в Плевен. Единственият участник спечели приза убедително

Вече и в България се провежда подобен конкурс. Домакинът обаче не е един – всяко населено място провежда реалити формат „ Лъжецът на България “. Претендентите по правилник са единствено политици, тъй като състезанието е за експерти. Вчера хазаин на шоуто бе град Плевен. Събраните в залата фенове със спотаен мирис чакаха на сцената да се появи главният претендент за огромния приз и не останаха излъгани. Сред бурни овации пред всички се експонира самият Той – Бате Бойко!

 

При появяването на чаровника две фенки на първи ред се изпуснаха, тъй като се оказа, че са не запомнили да вземат ФеминХелп преди церемония вечерта…

Това обаче не помрачи възторга на останалите.

 

Когато Той заприказва, настъпи цялостна тишина.

 

„ Проблемът със скапването на българските пътища е, че са доста натоварени от камионите с горива и жито, което е обвързвано с войната в Украйна. Няма път, който да може да издържи на нещо сходно “. Добра неистина, споделиха си феновете – те знаеха, че по целия свят пътищата устоят и на мраз, и на зной и са с гаранционен интервал от 15, 20 и повече години.  

 

Бойко не ги остави дълго да мислят: “Всяко нещо би трябвало да се поддържа. Ние сме на кръстопът, знаете.  Нашите автомагистрали имаше интервали, цяло лято, по 50 000 автомобила минаваха по тях. Същите (служебното правителство) изпуснаха през лятото претрупаните камиони и от Украйна, и за Украйна – гориво, жито, при 30-40 градуса няма път, който да издържи “.

 

Браво! – извисиха се щастливи гласове в залата. Те това е неистина: по какъв начин хитро вмъкна камиони със зърно от Украйна, каквито  не са минавали през България. Тук е дошло с кораби, в случай че изобщо е дошло, щото говорителката на зърнарите, дето се оплакват от евтиното украинско зърно сподели оня ден, че нямат информация къде има такова жито.

„ Ако автомагистрала " Хемус " беше лесна за правена, Тодор Живков щеше да я направи освен до Правец. Искаме да помогнем на Северна България. Да има работа и хора. Затова сме правили автомагистралите бързо, с цел да изравним Южна и Северна България ".

(Ставане на крайници и бурни викания: Да живей!)

На 10 август 2012 година Той и министър Лиляна Павлова – помните ли я? Една с румени бузки и все подире му вървеше… Та Тя и Той на тази дата оповестиха новината, че „ Хемус “ ще е подготвена до 2017 година Сега сме 2023-а, в случай че не сте не запомнили.

 

За да укрепи въздействието на казаното, Борисов зашемети публиката с новината, че „ задачата на ГЕРБ е да навакса 1300-годишното забавяне с пътищата в Северна България “, които от римско време не били мръднали.

 

Останалите лъкардии бяха все на това равнище. Например: “Айде да се върнем до София от Плевен. Дупка, яма, дупка, яма “. Тук той леко наруши регламента и сподели чиста истина. Но съумя да компенсира, като трансферира виновността на Политическа партия и Демократична България, както и на служебния районен министър, премълчавайки, че ръководи три пъти, само че автомагистралата по този начин си и остана голо заричане.

 

Друг претендент за наградата не посмя да се яви против индивида от Банкя.

 

Така в съревнование с един кон Бойко завоюва купата „ Лъжецът на България “! Напълно в българската традиция. Нали помните, че и Иван Гешев беше единствен претендент за основен прокурор, само че конкуренцията беше сложна, а най-после той завоюва...

 

За край Бойко хвърли същинска бомба: Няма да бъда повече министър председател. Не желая!

Беше толкоз трогателен миг, че не помня дали се прекръсти.

Това към този момент в действителност е супер неистина. Защото всеки знае, че желае. Много желае!

 

Лидия Михайлова
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР