Вече и у нас можем да се възползваме от професионалната

...
Вече и у нас можем да се възползваме от професионалната
Коментари Харесай

Преоткрийте силата на косата си с професионалните продукти на Kemon Italia

Вече и у нас можем да се възползваме от професионалната козметика за коса Kemon, предоставяща изключителни нови благоприятни условия за стилизиране, боядисване и интензивна грижа.

Kemon Italia е премиум марка, основана върху традициите и фокусирана върху бъдещето. Философията на Kemon e, че косата ни е отражение на нашата същина, а полезностите на марката са: иновативност, безгранични благоприятни условия, оптимално естествени сурови съставки във формулите на продуктите.

Основана през 1959-а година в Сан Джустино, марката основава богата гама от артикули с допустимо най-чистите съставки. Подходящи даже за по-крехки коси и за сензитивен скалп, продуктовите линии ни дават опция да изразим себе си, без да се опасяваме, че ще увредим естествената си хубост.

Някои от акцентите в портфолиото на Kemon Italia:

Actyva линия професионална козметика за коса с натурални био съставки за висококачествена и ефикасна грижа за косата.

And  – линия стилизиращи артикули, сертифицирани по Icea Vegan и Love Nature. Ефективни и нежни формули, които пазят косата и са с веган формули без ГМО.

 Преоткрийте силата на косата си с професионалните артикули на Kemon Italia

Unamy System – професионална система за смяна във формата на косата (изправяне или накъдряне) с непрестанен или полу-перманентен резултат.

 Преоткрийте силата на косата си с професионалните артикули на Kemon Italia

Yo Color System  – нежна терапия за боядисване въз основата на йогурт със сертифицирани органик съставки. За извънредно интензивни цветове и в същото време с това надълбоко поддържане.

Cramer Color –  Боядисваща система, обогатена с кокосово масло. Постига впечатляващо натурален резултат и е плод на 50 години усършенстване на оргиналната формула.

 Преоткрийте силата на косата си с професионалните артикули на Kemon Italia

Heritage главната тематика на новата сбирка Пролет/Лято 2019 на Kemon Italia.

Криейтив екипът, отпред с неведнъж награждавания стилист Мауро Галцинято, снима визиите в Кейптаун, столица на Южна Африка. Именно там е разгърната оптимално визията за Heritage (наследство) , дружно с непрекъснатото търсене на същинската, естествена хубост, колкото и да е несъвършена, оттатък понятията форма, възраст, раса и пол.

Творчеството резервира своето значение, само че се изисква от нас непрекъснато обогатяване посредством нови познания и техники, визия за света, като се стремим постоянно да представяме истината. Във време, което е цифровизирано и доминират подправените вести, хората постоянно биват комплицирани и не имат вяра напълно на информацията, която виждат. Именно по тази причина ние, експертите, създателите, би трябвало да представяме къси визии, които да пресъздават натуралната хубост оптимално тъкмо, като по едно и също време предизвикваме страст, фантазия и съпреживяване. ”, разкрива Мауро Галцинято, криейтив шеф на Kemon Italia .

“С новата си сбирка Kemon предлага един по-различен прочит на международната реалност, с нотка визия в бъдещето. А за света на фризьорското изкуство това е от изключителна значимост. Потребностите на клиентите ни се трансформират стремително, а ние сме длъжни да бъдем подготвени да предоставим хрумвания за визии оттатък тяхното въображение. Именно тук е и основната роля на Kemon да ни даде познанието за реализацията и да ни влее ударна доза ентусиазъм. ”, сподели Елка Венкова, шеф на Cosmetic Line , формален дистрибутор на Kemon Italia за България.

Първата линия от сбирката, Future Active , показва еволюцията при спортното облекло. А точно – комфортните облекла, които се употребяват освен за физическа интензивност, само че и за ежедневна приложимост.

 Преоткрийте силата на косата си с професионалните артикули на Kemon Italia

Подобно на облеклата, косата е симптом на деловитост и темперамент, разкрити посредством по-къси, по-лесни за ръководство прически, които резервират силата си посредством етажиране и интензивни цветове, взети от голяма палитра: неясно русо, ярък аквамарин и по-студено кестеняво.

Втората част от сбирката носи названието Cultural Fusion (Културно сливане)„ етническото “, което носи разликите сред Изтока и Запада. В актуалния свят пътуването по света е извънредно елементарно и това разрешава по-голям контакт сред другите култури и основава предпоставки за забавен микс.

 Преоткрийте силата на косата си с професионалните артикули на Kemon Italia

Ролята на косата е жизненоважна в този живописен свят, защото съставлява баланс, усет и естетика. Формите провокират деликатна гладкост и отмереност, а цветовете са там, с цел да показват природата: русото е обогатено с пясъчни и коралови проблясъци; кестенявите цветове са земни, изпълнени с кехлибарени нюанси.

Ако желаете и вие да се срещнете с част от екипа и да получите на практика препоръки по какъв начин да създавате новите визии от сбирките, запазете мястото си за полудневния семинар за професионални фризьори KNOW #3.

 Преоткрийте силата на косата си с професионалните артикули на Kemon Italia

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР