Вече и най-малките деца на служители на телекома А1 ще

...
Вече и най-малките деца на служители на телекома А1 ще
Коментари Харесай

Детската градина на А1 в София вече и с яслена група

Вече и най-малките деца на чиновници на телекома А1 ще могат да се употребяват от услугите на корпоративната детска градина в София, която откри ново крило за до тригодишни малчугани. В яслената група ще учат, играят и опознават света 16 деца. С това уголемение в детската градина на А1, ситуирана в кампуса на централния офис на А1 в София, ще може да приема до 80 деца, оповестиха от компанията в петък.

Тя сътвори детската градина в помощ на своите чиновници през 2009 година и до момента е посещавана от към 60 деца, разпределени в три възрастови групи. За тях се грижат общо 13 учители и възпитатели. Общият размер на разширения комплекс на детската градина е 1000 кв. м. Той включва просторни пространства за учене, игри, хранене и сън, както и двор за игри, оборудван с подобаващи за обособените възрастови групи кътове по ползи, съобразени с всички условия за сигурност. Инвестицията на А1 в проектирането, построяването, оборудването и поддръжката на детската градина от основаването ѝ през 2009 година до момента възлиза на близо 1 милион лв..

Целта на детското заведение е да обезпечава на чиновниците на А1 по-добър баланс сред работата и персоналния живот, и грижа за техните деца и фамилии. В навечерието на 1 юни компанията стана един от първите носители в България на документ " Компания – другар на детето ". Той се присъжда от Националната мрежа за децата за дългогодишните систематични и целенасочени старания на А1 в поддръжка на децата и техните родители, след обстоен одит на активността, метода на работа, изискванията, които дава на своите чиновници, и социално-отговорните начинания, които развива.
 Полезна ли ви беше тази публикация? Ще се радваме, в случай че подкрепите електронното издание Mediapool.bg, с цел да може и отсега нататък да разчитате на самостоятелна, професионална и почтена осведомително - аналитична медия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР