Вече е затворен за движение участъкът от локалното платно на

...
Вече е затворен за движение участъкът от локалното платно на
Коментари Харесай

Затвориха локалното на „Цариградско шосе“, същинският строеж още не е започнал

Вече е затворен за придвижване секторът от локалното платно на бул. „ Цариградско шосе “. Мярката беше взета на 6 януари поради построяването на стартовата площадка за работа на тунелопробивната машина за строителство на тунелите на сектора от метрото през регион „ Слатина “.
 БГНЕС
Същинската работа към момента не е почнала, това се чака да стане при започване на работната седмица.
 БГНЕС
Променят се маршрутите на автобусни линии 73, 84, 184 Н1 и тролей №5. В непосредственост до площадката ще бъде построена и новата метростанция №6 дружно с буферен паркинг за 250 автомобила.
 БГНЕС
Стартовата площадка ще бъде построена наоколо до локалното платно на бул. „ Цариградско шосе “ сред бензиностанция OMV и " Макдоналдс ".
 БГНЕС
Във връзка със строителството от 6 януари се не разрешава влизането на пътни транспортни средства по локалното пътно платно на бул. „ Цариградско шосе “ сред ул. „ Димитър Моллов “ и транспортния излаз на " Макдоналдс ". Движението се прави по новоизграден обходен път, който ще замества затворения сектор и ще реализира връзка на локалното платно и бул. “Цариградско шосе “. Промените на придвижването ще продължат в границите на две години и половина.
 БГНЕС

 БГНЕС

 БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР