Вече е зародена идеята с учителите ми по пеене и

...
Вече е зародена идеята с учителите ми по пеене и
Коментари Харесай

Юксел Кадриев ще пише текст за чиста авторска и българска песен

" Вече е зародена концепцията с учителите ми по пеене и пиано и аранжора Стойчо Стоянов, който е страховит музикант, аз да напиша текст, а той - музиката. Така ще стане чиста авторска и българска ария ". Това съобщи в предаването " Тази неделя " водещият на bTV Новините Юксел Кадриев.

Във видеоклипа към музикалното му осъществяване на песента " L.O.V.E. " се виждат двама души - Юксел на пианото и Юксел, който извършва песента.

" Това е един остарял подбив с моите другари и околните ми. Когато някой път излезем на открито и някой идва да досажда споделяме - " оставате го в този момент - това не е Юксел, а брат му ". Затова взехме решение - брат ми свири на пианото, а аз пея ", изясни водещият.

" След " Let it snow " излязоха нотите пред мен и си споделих, че песента е чакала ", добави той. " Всеки си има занимание, което гледа да практикува, с цел да си почива душевен. Дали с пеене, или с музика - значимото е да се усеща добре ".

Смисълът на буквите в " обич " " Л " е за преданост - това е значимо във връзката сред двама души. Няма доста думи, започващи в " Ю ". Може би е за ювелирност. " Б " е за безконечност в хоризонта, в който пътувате. " О " е за любов, а " В " е за честност в връзките сред двама души ", споделя Юксел Кадриев.

" Има детайл на яд, тъй като това, което се случи в Турция не е нещо ново. Няма и да е за финален път. Това е земетръсна зона. Ясно е, че разрушенията са при некачествено или остаряло строителство. Очевидно е, че тези здания не са обследвани и не е направено нищо да бъдат укрепени ", разяснява Юксел Кадриев.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР