Вече е ясно - най-мистериозното шоу, Маскираният певец, има своите

...
Вече е ясно - най-мистериозното шоу, Маскираният певец, има своите
Коментари Харесай

Как минават последните почивни летни дни за новите панелисти на "Маскираният певец"?

Вече е ясно - най-мистериозното шоу, " Маскираният артист ", има своите нови панелисти. Това ще са Азис, Александра Раева и Владо Пенев. Тях, както и 14 нови маски, ще забележим на 12 септември от 20 ч. по NOVA.

Както към този момент знаем, тримата няма да са просто жури, те ще са и детективи. А това, убедихме се, не е по никакъв начин лесна работа. Изискват се какви ли не умения - да гледаш деликатно, да слушаш деликатно, да " четеш сред редовете ", да познаваш чудесно известните пеещи българи. Така че за тримата панелисти сега е подобаващото време за отмора, релакс и цялостно зареждане преди началото на шоуто. Как прекарват последните си почивни дни директни старта на " Маскираният артист " новите панелисти на шоуто?

Виж още: Световно самопризнание за Поли Генова: Песента ѝ звучи по целия свят, катери ранглисти и основава мемоари

Алекс Раева

Дамата в Панела се отдава на последните слънчеви, морски дни. Тя ги назовава " динени ". От фрагментите в обществените мрежи виждаме, че е прекарала лятото на морето, дружно с правилни другари и дъщеричката си. " Маскираният артист " е един вълнуващ формат, който не може да те остави неутрален. На сцената всякога се вихри детонация от гении, даже под маската да няма някой доста надарен " артист ". Имам поради костюмите, грима, хореографията, сценографията. Всичко е една приятност за окото ", показа тя за шоуто, в което ще я забележим на екран за първи път от много време. 

Виж още: С какво се занимават децата на известните българи

Азис

Азис също прекарва последните при преди старта на шоуто на морския бряг. В последното видео, което качи и което можете да видите нагоре, хем морето е на декор, хем пее една ария, която претърпява ненадейно прераждане - " Ледена кралица ".  

Певецът също така се " тунингова " съществено през изминаващото лято и ще забележим един напълно нов Азис - с по-големи бицепси, по-големи гърди и по-малка талия. 

Виж още: Семейното лято на Тото и Лъчо от СкандаУ: Много слънце, уют и тъжни констатации

Владо Пенев

Лятото беше извънредно динамично за обичания артист, който се сблъска с много провокации. Последните фрагменти в Instagram профила му са от резиденция Евксиноград, както и крайбрежията към Варна. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР