Вече е ясно кодовото име за следващи модел от успешната

...
Вече е ясно кодовото име за следващи модел от успешната
Коментари Харесай

LG V40 се разработва с кодовото име Storm

Вече е ясно кодовото име за последващи модел от сполучливата V серия на LG , която се наложи като много висококачествено предложение, различно на титулярната флагманска G серия.

Въпросният нов LG V40 е наименуван с кодовото име Storm , а информацията идва от известния с вътрешните си контакти в промишлеността Евън Блас, който разгласява изказванието в своя Twitter профил.

За страдание, той няма какво повече да показа на този стадий, тъй че данни като цена и наличност към момента остават незнайни.

Що се отнася до бъдещите проекти на южнокорейската компания във високия сегмент на пазара, знаем че LG G7 ThinQ ще бъде обявен публично на 3 май. Освен това, паралелно с него чакаме и V35 ThinQ . Така наподобява разумно LG V40 да се появи едвам след тези две устройства. От началото на тази година LG прибавя марката ThinQ на съвсем всичките си нови артикули, с цел да посочва някаква форма на изкуствен интелект. Първият ThinQ телефон бе V30S, където обаче AI функционалността бе лимитирана най-много до технологията за лицево различаване на камерата.

Като параметри, LG G7 ThinQ ще разполага с 6.1-инчов LCD екран с 18:9 съотношние и минимални странични рамки. Предполага се, че LG ще избра LCD панел за своя правоприемник на LG G6 от съображения за понижаване на разноските, защото макар преимуществата им, OLED екраните са два до три пъти по-скъпи от тези с LCD технологията.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР