Вече е ясно, че на полуфинал в най-силния европейски клубен

...
Вече е ясно, че на полуфинал в най-силния европейски клубен
Коментари Харесай

"Реал" и "Сити" ще довършват започнатото срещу "Ливърпул" и "Борусия"

Вече е ясно, че на полуфинал в най-силния европейски клубен шампионат Шампионска лига ще забележим и, само че кои ще са техните противници?

Време е за последните два мача от четвъртфиналите, а тях по традиция в сряда вечер може да гледате директно в каналите на bTV Media Group.

" Ливърпул " - " Реал " Мадрид, 21:30 ч., директно по bTV Action

" Белите " от Мадрид победиха в първата среща преди седмица с 3:1. Зинедин Зидан може да е удовлетворен от своите момчета, защото " Реал " напълно господства в мача и без проблеми натрупа забележителна преднина още първото полувреме. Англичаните съумяха да върнат един гол, който може да им е от огромна изгода през днешния ден (14 април).

Снимка: Reuters

Играчите на Кралския клуб дойдоха на Острова окрилени и от успеха над огромния си зложелател вкъщи " Барселона " с 2:1. Зидан обаче ще би трябвало да се оправя без Лукас Васкес, Серхио Рамос, Рафаел Варан, Еден Азар и Дани Карвахал.

В " Ливърпул " сигурно подхождат с много по-голямо внимание към тази среща. Мърсисайдци са притиснати до стената и тъкмо в този момент имат потребност от някое от чудесата, на които през годините са доказвали, че са способни.

Снимка: Reuters

Юрген Клоп и футболистите му би трябвало да умилостивяват почитателите, защото шестото място във краткотрайното класиране на британската Висша лига не дава отговор на упованията. Един нов възможен поврат и то против " Реал ", както и място на полуфиналите в Шампионска лига, ще бъдат добре пристигнали в тази обстановка. Контузени в редиците на " Ливърпул " са Жоел Матип, Върджил ван Дайк, Джордан Хендерсън и Джо Гомес.

Мачовете сред мърсисайдци и " Реал " постоянно са били зрелищни! Не пропускайте епизод следващ от този конфликт на колоси от 21:30 ч. директно по bTV Action.

Снимка: Reuters

" Борусия " Дортмунд - " Манчестър Сити ", 21:30 ч., директно по RING

" Манчестър Сити " сигурно е измежду любимците за победител в Шампионската лига! " Гражданите " демонстрират постоянен и ефикасен футбол от началото на акцията. Така беше и в първия мач против " Борусия ", когато победиха с 2:1 вкъщи.

Снимка: Reuters

Хосеп Гуардиола и възпитаниците му дишат умерено като водач в британското състезание и могат да се концентрират върху по този начин мечтаните триумфи в Европа. Нищо обаче не е решено! " Жълто-черните " към момента таят очаквания, че могат да сътворят знамение!

Англичаните дойдоха в Дортмунд в цялостна готовност. Там ги чака един неуверен отбор, който разчита най-вече на младата си звезда - Арлинг Холанд. Норвежкото дете-чудо не пести сили, с цел да свети на терена и да притегля от ден на ден внимание към себе си от страна на огромните клубове.

Снимка: Reuters

Дали " Сити " ще се оправи елементарно или " Борусия " ще сервира шокиращата изненада? Гледайте от 21:30 ч., директно по RING!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР