Вече е ясно, че Джони Деп загуби делото срещу бившата

...
Вече е ясно, че Джони Деп загуби делото срещу бившата
Коментари Харесай

Амбър Хърд поля победата - slava.bg

Вече е ясно, че Джони Деп загуби делото против някогашната си половинка Амбър Хърд. 34-годишната актриса се радва на живота, откакто съдът реши, че някогашният ѝ брачен партньор Джони Деп е домакински тиранин.

57-годишният притежател на „ Златен глобус “ заведе дело за клюка против английския таблоид The Sun, който отбрани Амбър Хърд и го упрекна в домашно принуждение. Съдията призна, че оповестената информация е „ всъщност вярна “ и че Джони в действителност е употребявал принуждение против Амбър в 12 прегледани обстановки.

Адвокатите на Хърд обявиха, че не са ни минимум сюрпризирани от решението на съда и в същия ден звездата от „ Аквамен “ се обади на другари, с цел да отпразнува успеха.

За да изпрати гостите след празненството, Амбър излезе на открито, сияеща от благополучие и с удовлетворен взор подреждаше дарове, измежду които имаше автентичен балон под формата на бутилка шампанско, отбелязва OK Magazine.

Джони Деп обаче евентуално не беше толкоз благополучен този ден. Адвокатите на артиста нарекоха резултата от чуванията „ неверен “ и „ замайващ “ и обявиха, че сигурно ще апелират.

Известният експерт по връзки с обществеността Марк Боровски означи, че в такава обстановка възобновяването на кариерата е съпоставимо с „ изкачването на връх Еверест необут и по долни дрехи “. Деп загуби ролята си в „ Карибски пирати “, само че към момента е част от поредицата „ Фантастичните животни “.

Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР