Вече е ясна причината, която отне живота на 62-годишната актриса

...
Вече е ясна причината, която отне живота на 62-годишната актриса
Коментари Харесай

Ето какво отне живота на жената на Кръстю Лафазанов

Вече е ясна повода, която лиши живота на 62-годишната актриса Елена Начева – брачна половинка на звездата от „ Комиците “ и „ Улицата “ – Кръстю Лафазанов.

Той е унищожен, откакто изгуби половинката си, с която са дружно още от студентските години. Припомняме, че Елена Начева издъхна на 24 септември. Актрисата е била покосена от тежко онкологично заболяване, с което се е борила цели пет години.
Изпращането й се е състояло в извънредно стеснен кръг. Сломеният Кръстю Лафазанов даже не съобщил на сътрудниците си от шоуто за сполетялото го злощастие.
Това е и една от аргументите тъжната новина за кончината й да стигне до необятната общност много след гибелта й.

Елена Начева до последно работеше дружно с мъжа си и бе създател на най-новия му театър – „ Комикадзе на кръстюпът ”. Последното зрелище е било на 15 септември във Варна и нищо не предвещавало злополучния процес на събитията.

„ Преди 5 години Елена бе диагностицирана с рак. Тя незабавно стартира лекуване и борбата с тумора бе сполучлива. Уви, заболяването се завърна това лято, този път с нова мощ. Въпреки лекуването, в средата на септември положението на Елена се утежни. Издъхна на 24 септември, а последните й думи към Къци били: „ Обичам те! ”, описаха през сълзи близки на Лафазанов. 
„ Къци е смачкан от тъга – Елена беше най-близкия му човек, най-голямата му опора ”, просълзяват се сътрудниците на артиста.

Актрисата е родена на 28 юли в Бургас. Съученичка е на поетесата Петя Дубарова, лишила се рано-рано от живота си още на 17 г. 
Елена приключва актьорско майсторство за куклен спектакъл във ВИТИЗ „ Кръстьо Сарафов ”, випуск 1985, и работи в Народен спектакъл „ Иван Вазов ”. Театралния си дебют прави през 1985 година в ролята на Циганката в „ Чувалът с картофи ” в Добричкия куклен спектакъл „ Дора Габе ”. 
Филмовият си дебют прави през 1988 година във кино лентата „ Забранено за възрастни ”, където играе учителката.

Запознава се със брачна половинка си Кръстю Лафазанов във ВИТИЗ. Двамата се женят, когато са в трети курс, и оттогава до гибелта й били неразделни. Имат наследник и щерка, и двамата са артистични натури. 
Синът на Лафазанови е създател на музиката на най-новото им зрелище.
През последните две десетилетия Елена Начева се бе отдала и на писането. Тя стоеше зад множеството моноспектакли на брачна половинка си. 
Източник: Уикенд



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР