Вече е ясна и истинската причина за развода на най-богатия

...
Вече е ясна и истинската причина за развода на най-богатия
Коментари Харесай

Тв звезда развежда най-богатия човек в света!

Вече е ясна и същинската причина за развода на най-богатия човек в света. А тя е любовна спекулация с някогашната телевизионна водеща Лорън Санчес.

Вчера, както към този момент Блиц информира, че Джеф Безос и брачната половинка му МакКензи Безос оповестиха, че се разделят след 25 година брак.

Двамата пуснаха изказване в Twitter, което гласеше: " Искаме да уведомим хората за едно събитие в нашия живот. Както нашите родственици и близки другари знаят, след дълъг интервал на любящо проучване и пробна разлъка, взехме решение да се разведем и да продължим общия си живот като другари. “

Новината за връзката на 54-годишния Безос и 49-годишната Санчес бе оповестена от The New York Post и National Enquirer. Новата обич на милиардера е някогашна телевизионна водеща на утринния блок на телевизия Fox “Good day LA ”. Освен това тя е бизнесмен и сертифициран водач на хеликоптер.

Санчес към момента е омъжена за Патрик Уайтсел, който е сътрудник на звезди, като Мат Деймън, Крисчън Бейл, Хю Джакмън и Кевин Костнър, само че двамата не живеят дружно. 

Според New York Post, двамата са разграничени от есента на предходната година, след което стартира връзката на Санчес с Безос. Санчес има три деца – две от Уайтсел и едно от звездата от NFL Тони Гонсалес. От своя страна – Джеф и МакКензи са родители на четири деца.

Новината за развода не била изненада за МакКензи Безос, защото тя знаела, че двамата се срещали.

The ENQUIRER, от своя страна, осведоми, че е извършено 4-месечно следствие, като репортерите на медията са следили Безос и Санчес през 5 щата и 80 000 км.

През това време те пътували с частни самолети, лимузини, хеликоптери, отсядали в петзвездни хотели, а също така били видяни на сантиментални вечери и срещи.

Безос, чието положение се прави оценка на 137 милиарда $, по всяка възможност ще би трябвало да раздели благосъстоянието си 50-50 с МакКензи. Това би сложило Безос на пета позиция измежду най-богатите хора в света, а брачната половинка му би трансформирало в най-богатата жена на планетата.

Джеф Безос има 16% от Amazon, която преди дни изпревари Microsoft и през днешния ден е най-скъпата компания в света.

Семейство Безос има имения в Медина и Бевърли Хилс, ранчо във Ван Хорн, апартамент в Манхатън, а също по този начин са и 25-ият максимален притежател на земя в Съединени американски щати. 

 
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР