„Вече е януари, а още нямаме план за възстановяване. Няма

...
„Вече е януари, а още нямаме план за възстановяване. Няма
Коментари Харесай

Борисов: Още няма план за възстановяване и развитие, не знаят какво да напишат в него

„ Вече е януари, а още нямаме проект за възобновяване. Няма проект, тъй като не знаят какво да напишат “. Това сподели по време на среща с последователи на ГЕРБ и работодатели някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Погледнете по какъв начин наподобяват санираните блокове и по какъв начин наподобяват другите - и това повече няма да продължи. Ако ние управлявахме, щяхте да имате зала - 10 млн. бяхме подсигурили. И единствено щяхме да се пазарим дали да е огромна като в София, дали да е като в Бургас “, изясни Борисов.

„ Представяте ли си каква несръчност е да не са подготвени още с Плана за възобновяване и резистентност “, възмути се Борисов.

„ Готвят се отново да излъжат хората. Вижте какво споделя самият Радев - че за мащабите на корупцията в България можем да съдим по срутва на задграничните вложения. Абсолютно съм склонен. Само преди няколко дни излиза Българска народна банка със собствен отчет - че директните непознати вложения в страната са намалели с над 1 милиарда евро, или са с 47 % по-малко от същия интервал през предходната година. Друг министър през вчерашния ден сподели, че страната обмисля прекъсването на помощите с дърва и въглища на обществено слабите - забавно ми е по какъв начин ще реагира госпожа Нинова - този обществен тренд до каква степен ще стигне като спрат на хората въглищата и дървата “, попита Борисов.

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР