Вече е възможно преминаването по булевард Приморски“ в областния град,

...
Вече е възможно преминаването по булевард Приморски“ в областния град,
Коментари Харесай

Добра вест за варненските шофьори! Вече е възможно преминаването по булевард „Приморски“

Вече е допустимо прекосяването по бул. „ Приморски “ в регионалния град, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “- Варна. Движението се реализира в двете посоки в едното платно.

Над 1/3 от бул. „ Левски “ в сектора от ул. „ Подвис “ до ул. „ Девня “ е подготвен, само че ремонтът към момента продължава. Във връзка с осъществяването на плана за реорганизация и рехабилитация на канализационна мрежа в селищно образувание „ Ален мак “ за придвижване е затворена основната улица през КК „ Ален Мак “, в сектора от хотел „ Детелина “ до отбивката за ВСУ – кръстовище с ул. “Янко Славчев “.

Временна организация на придвижване е въведена и заради ремонтните действия по реорганизация на ул. „ Мара Тасева “ в кв. „ Аспарухово “. Остава затворено едното платно за придвижване по бул. „ Народни будители “, в посока център-Аспарухово, от ул. „ Чонгора “ до кръстовището с ул. „ Мара Тасева “.

Въведено е изменение и в придвижването от и към центъра на Аспарухово, което ще се реализира в двете посоки в прилежащото платно. Улица „ Мара Тасева “ е затворена, като придвижването ще бъде пренасочвано по бул. „ Народни будители “, който ще бъде отворен след строителството на кръгово кръстовище. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР