Вече е традиция през април в София да се организира

...
Вече е традиция през април в София да се организира
Коментари Харесай

Световни мото премиери и нови марки на Moto Expo 2024

Вече е традиция през април в София да се провежда мотоциклетно ревю. Предстои следващото издание - Moto Expo 2024! То ще се състои от 20 до 23 април 2024 година

Мястото от предходната година - зала “Арена София ” /бивша “Арена Армеец ”/, потвърди своите преимущества, като по-голяма изложбена повърхност, по-добра комуникативност за посетителите и изложителите. Затова и ревюто през 2024 година остава в “Арена София ”.
Moto Expo 2024 още веднъж се провежда от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), взаимно с одобрения си дълготраен сътрудник “Експо Тим ” ООД.

Тазгодишното Moto Expo 2024 ще се организира при съществено нарастване на продажбите на нови мотоциклети в България за 2023 година Това са над 2000 продадени нови машини (1965 по данни на ААП). Това е с над 500 нови продадени двуколесни по отношение на 2022 година Затова приказва и фактът, че още веднъж ще има доста министър председатели, а също и нови марки за българския пазар.

В централната зала с над 3000 кв. м повърхност ще има щандове на вносители на всички огромни международни производители на мотоциклети, АТV машини, скутери, мотопеди, колела, тротинетки, аксесоари, масла и екипировки. Централните фоайета са с над 1000 кв.м. заета повърхност от щандове на вносители на мотоциклетни аксесоари, екипировка, съоръжение и други свързани с мотоциклетната промишлеността артикули. Отвън, пред залата са завършени демонстрационна и хранителна зона.

По традиция Moto Expo 2024 е във време, когато по света започват продажбите на новите мотоциклети от моделната гама 2024 година на огромните производители. Това обуславя представянето в България на доста нови модели и международни министър председатели.

Така представителите у нас на международни марки като APRILIA, BENELLI, BETA, BMW MOTORRAD, CAN-AM, DUCATI, EVINRUDE, GASGAS, INDIAN MOTORCYCLE, HARLEY-DAVIDSON, HONDA, KAWASAKI, KTM, KYMCO, LYNX, Ski-Doo, BRP, MOTO GUZZI, MOTO MORINI, PEUGEOT Motorcycles, PIAGGIO, RIEJU, ROYAL ENFIELD, SEA-DOO, SEGWAY POWERSPORTS, SUR RON, SUPER SOCO, SUZUKI, TRIUMPH, VESPA, YAMAHA, ZERO MOTORCYCLE и други ще покажат най-новите си модели.

За отбелязване е, че има нова марка на нашия пазар - MOTO MORINI, която прави дебют с някои от най-известните си модели. На ревюто се завръща и именитият американски производител INDIAN MOTORCYCLE. На Moto Expo 2024 ще има и други изненади, а също и новости.

Освен това, на Moto Expo 2024 ще има изложители на колела и тротинетки, на ATV и UTV машини. По време на ревюто ще бъдат проведени срещи на посетителите с специалисти и представители на производителите. Това е прелестна опция всеки да зададе въпроси, да се запознае с последните нововъведения и да получи скъпи препоръки от експерти в промишлеността.

През предходната година имаше по време на Moto Expo, през щандовете на изложителите минаха над 10 000 гости. Сега, се чакат доста повече, като се има поради засиленият потребителски интерес към мотоциклетите и скутерите в България.

В зала “Арена София ” с изключение на по-голяма и леснодостъпна изложбена повърхност, за посетителите има БЕЗПЛАТЕН паркинг с над 800 места. За всички пристигнали на ревюто ще има като постоянно и спомагателни занимания.

През уикенда ще може да видите “Глобуса на гибелта “ от Цирк Колозеум. За разлика от предходната година, той в този момент ще е преносим и мотоциклетисте в ще дават спомагателни страсти и напрежение измежду феновете. Освен това има демонстрации и стънт шоу, Food truck zone, Relax zonе.

Работно време на Moto Expo 2024:
20-22 април 2024 от 10.00 до 19.30 часа,
23 април 2024 от 10.00 до 14 часа.

*Източник: Moto Expo 2024
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР