Вече е отстранен проблемът с постоянните течове, от които се

...
Вече е отстранен проблемът с постоянните течове, от които се
Коментари Харесай

Приключи ремонтът на покривите на общински жилища във Видин

Вече е отхвърлен казусът с непрекъснатите течове, от които се оплакваха живущите в общинските жилища в ж.к. „ Гео Милев “ и ж.к. „ Строител “. Заместник-кметът на Община Видин Светослав Скорчев се срещна и беседва с част от тях. Хората споделиха, че са удовлетворени от направеното и в този момент могат умерено да посрещнат зимата.


Извършеният ремонт е на стойност 173 686 лева с Данък добавена стойност, като средствата бяха обезпечени с признатата от Общинския съвет през септември смяна в Поименния лист за финансови разноски на Общината. Дейностите по обект „ Основен ремонт покриви на общински жилища в ж.к. „ Гео Милев “ и ж.к. „ Строител “ – град Видин “ включват слагане на плоскости от гофрирана ламарина, под която е построена напълно нова дървена структура, изясни заместник-кметът.
Нови правила за наемателите усъвършенстват ръководството на общинските жилища в София
Проект за нова Наредба за ръководство на общинските жилища на Столична община приготви работна група, основана със заповед на кмета Йор...
Прочети повече
„ Бяха се появили дребни течове след първия дъжд, само че още на идващия ден служащи от компанията реализатор отстраниха тези забележки. Надявам се в бъдеще да няма проблеми “, сподели Скорчев. Той акцентира, че гаранционният период на новите покриви е 5 години, според Наредба 2 от 31.07.2003 година за минималните гаранционни периоди в Република България.

Още от ВИДИН:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР