Вече е ноември и истерията около коледните празници започва. Тежко

...
Вече е ноември и истерията около коледните празници започва. Тежко
Коментари Харесай

Подаръците, които са в черния списък на жените

Вече е ноември и нервността към коледните празници стартира. Тежко ни и горко, тази година още веднъж би трябвало да се чудим и маем какво да подарим на дамата до себе си. Ние сме лесни - едни чорапи и дезодорант биха свършили чудна работа, написа div.bg. Но за дамата няма по какъв начин да минем с нещо толкоз просто. Пък и тя сигурно ще се постарае да те изненада и по тази причина ще би трябвало да го направиш и ти.

Някои хора просто желаят да почувстват, че техният сътрудник поставя старания по време на специфични празници, като Коледа и рождени дни. Ако просто отбиеш номера, то това няма да остане неусетно и тя евентуално няма да ти проговори дълго време.

Какво да избягваш непременно?

Когато правиш дарове на жена си, значимо е да схванеш, че множеството дами по природа са склонни да придават огромна стойност на подаръка. Вероятно ти се е случвало да поднесещ нещо, а страстите, които издава да нямат нищо общо с изражението на лицето ѝ. Тя може да каже " Уау, боготворя го! ", само че лицето ѝ да крещи: " Наистина ли си ми купил това? ". Ето за какво е значимо в действителност да схванеш какво харесва и не харесва жена ти, вместо да правиш елементарни дарове. По-лошо от никакъв подарък може да бъде само този, който е платен, с цел да се отбие номера. Затова не залагай на " едвам има нещо ", а намерения какво в действителност харесва тя и дали ти е споделяла, че изска нещо от известно време насам. Друг вид е просто да я попиташ какъв подарък избира, с цел да няма разочаровани най-после.

В листата са включени тъпи картички с написани наготово послания, подаръчни комплекти с дезодоранти и душ гелове, комплект тигани и всевъзможен тип авансово опаковани неща. Гримът не го включваме, тъй като, стига да нацелиш верния цвят, то едно красиво червило в никакъв случай няма да ѝ бъде ненужно.

И по този начин... За да си сигурен, че няма да сбъркаш просто я попитай или се вглеждай по-подробно в заниманията и ползите ѝ.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР