Вече е факт първият епизод от Podcast7, подкастът на Vbox7,

...
Вече е факт първият епизод от Podcast7, подкастът на Vbox7,
Коментари Харесай

Сладки приказки с Андреа Банда Банда и Михаела Филева в новия подкаст на Vbox7

Вече е реалност първият епизод от Podcast7, подкастът на Vbox7 , в който не просто всякога гостите ще бъдат разнообразни, само че и всеки месец ще виждаме разнообразни водещи. Първа „ щафетата “ пое Андреа Банда Банда , а неин първи посетител е певицата Михаела Филева , която показа много и любопитни неща към себе си.

Андреа разкри, че е избрала Филева да ѝ гостува първа, защото двете се срещнали около работата им с Vbox7 . Така певицата станала първото „ селебрити приятелче “ на Андреа, двете доста бързо си допаднали и поддържат другарството си и до през днешния ден.

Около самата Михаела пък се случват доста неща - към този момент е реалност албумът ѝ , което е нещо извънредно вълнуващо за всеки музикант - да види физическия притежател на музиката, която прави. Към днешна дата певицата към този момент показва албума си по летните театри в България.

Въпреки че всичко наподобява да е без спънки към Михаела, тя разкри, че работата по фотосите на клиповете в Коронавирус обстановка е същинско предизвикателство. Така да вземем за пример по време на работата по една от песните ѝ тя и танцьорите са репетирали онлайн .

Андреа попита Михаела и по кое време ще дебютира в OnlyFans. И отговорът е... в никакъв случай! Певицата призна, че даже не е влизала да прегледа в уеб страницата, само че всичко, което е чувала за платформата, я кара да не демонстрира интерес към шлагера напоследък.

Певицата обаче показа коя ѝ е обичаната българска инфлуенсърка и това е Радост Тодорова. И повода за това е отношението ѝ към аудиторията. Певицата съобщи, че просто ѝ има вяра даже и на рекламите - Радост в никакъв случай не употребява филтри на фотосите си и споделя в действителност персонално мнение.

А с кого би направила дует Михаела Филева и кой е най-големият комплимент, който е получавала? Вижте във видеото!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР