Вече е добре известен фактът, че с The Irishman на

...
Вече е добре известен фактът, че с The Irishman на
Коментари Харесай

Има ли значение размерът на...

Вече е добре прочут фактът, че с The Irishman на Мартин Скорсезе Netflix желаят да покажат, че филмите, продуцирани от стрийминг платформи, си костват и могат печелят награди.
 The Irishman, Netflix и формалните данни за гледаемостта на кино лентата
Официално: какъв брой хора гледаха The Irishman

Netflix изкара данните за първата седмица живот на кино лентата

Което си е война с обичайните кино студиа. Скорсезе обаче беше изразил мнението си, че не трябва да гледаме The Irishman на смарт телефона си, а да използваме колкото се може по-голям екран.

Определено в думите на режисьора има аргумент и ние персонално последвахме този негов съвет. Пред Variety Райън Рейнолдс отбрани правото на избор на всеки. С включването на някои нецензурни думи, артистът сподели, че всеки може да гледа каквото изиска, на каквото устройства изиска.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Ryan Reynolds (@vancityreynolds) на Дек 13, 2019 в 4:24 PST

Според него, в днешно време нещата стоят по този метод. Странното е, че преди няколко дни артистът взе участие в реклама на 6 Underground, включваща няколко марки, в която приканва филмът да се гледа на допустимо по-голям тв приемник.

Интересното е, че различен режисьор - Майкъл Бей , който режисира 6 Underground с присъединяване на Рейнолдс, сподели преди време, че също избира филмите му да бъдат гледани на огромни екрани, а не на смарт телефони.
 Райън Рейнолдс, Comic Con Experience в Сао Пауло,
Как почитатели щяха да контузят Райън Рейнолдс

Райън Рейнолдс би трябвало да внимава

Бей обаче схваща, че всеки има правото да прави каквото изиска, и в случай че това включва да гледа кино лентата на дребен екран, е в реда на нещата, написа ComicBook.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР