Вече е 2022 и знаете какво означава това - има

...
Вече е 2022 и знаете какво означава това - има
Коментари Харесай

Кога ще има ретрограден Меркурий през 2022 и какво да очакваме

Вече е 2022 и знаете какво значи това - има нови цикли на назадничав Меркурий, през които би трябвало да преминем. Тъй като ретроградите през 2021 година бяха много безредни, взехме решение да погледнем напред, с цел да забележим тъкмо по кое време Меркурий ще спусне сянката си върху нас.

Обратното въртене на Планетата на връзките постоянно ни кара да изпитваме компликации с технологиите, персоналните връзки и пътуванията, а връзките стават нестабилни. Но въпреки това, тези преноси ни дават опция да разсъждаваме и да планираме промени, които могат да създадат живота ни по-щастлив.
Меркурий в Дева: Какви промени ще донесе първата половина на септември
До 22 септември Меркурий остава в знака на Дева. През този интервал в живота на всички представители на зодиака се задават промени. Разби...
Прочети повече
Меркурий е назадничав три до четири пъти годишно - повече от всяка друга планета в нашата слънчева система. В резултат на това Rx силата е забележима и ни тормози много постоянно. През 2022 година Меркурий ще се обръща четири пъти, което значи, че ще претърпяваме огромни промени, а мнозина ще преживеят и духовни катарзиси.

Нещо повече, до момента в който Меркурий нормално се движи обратно единствено в един детайл годишно, през 2022 година ще се прояви в два детайла: въздух и земя. Какво значи това? Може да чакаме смяна на метода, по който се оправяме с материалистичните неща и менажирането на финансите.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР