Вече две години Теди Кацарова се носи на крилете на

...
Вече две години Теди Кацарова се носи на крилете на
Коментари Харесай

Силвия Кацарова подслони новия зет

Вече две години Теди Кацарова се носи на крилете на любовта и не го крие от никого. Щерката на Силвия Кацарова още веднъж има връзка с чеха Ян, който е бивш народен играч по хандбал.

И този път Теди Кацарова не изневери на стила си да се влюбва в чужденци. А поради нея чехът към този момент не живее в Прага, а у нас.

" Решението ми беше мъчно, само че си заслужаваше. Обичам Теди и тя е преди всичко в живота ми сега ", признава Ян, който към този момент подари пръстен на обичаната си. И прибавя: 

" Адаптацията ми беше по-лесна, само че манталитетът на хората тук ми е друг. Теди се грижи доста за мен, готви доста вкусно, знаете, че има и книга за готвене. Тя ме оставя да си виждам спортните канали и е извънредно красива и лъчезарна ".



Бъдещият шурей на Силвия Кацарова признава, че фамилията му липсва, само че пък те били единствено на три часа път от София. Теди пък, не може да скрие усмивката от лицето си, както и щастието, че мъжът й е много сантиментален, и постоянно й прави изненади.

" И двамата имаме бракоразвод зад тила си, били сме в тежки любовни връзки и се стараем да запазим топлотата между тях. Често се държим за ръце и се обичаме. Аз мъчно повярвах, че ще имам шанса да срещна човек, който ме схваща, поддържа и почита специалността ми. Знам, че певиците мъчно основават здрави семейство, само че с Ян ми наподобява допустимо ", споделя Кацарова.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР