Вече два месеца няма следа от изчезналия край Перник Емил

...
Вече два месеца няма следа от изчезналия край Перник Емил
Коментари Харесай

Майката на изчезналия Емил Боев пред bTV: Полицията никога не ни е потърсила

Вече два месеца няма диря от изчезналия край Перник Емил Боев. 25-годишният мъж последно е видян на фестивала " Сурва " на 28 януари.

Последно младият мъж е засечен от камера в града, след което следите му изчезват. Остава колата си отключена, както и телефона си в нея.

Мартин Боев прикани за по-сериозна помощ от полицията и държавните институции

“Вече 61 ден нямам никаква информация. Чакаме, само че за жалост, безусловно нищо. Нямаме връзка с полиция, която в никакъв случай не ни е потърсила за нищо. Вече не знам на какво да се надявам “, описа майката на Емил Боев Иванка Стоянова.

Тя и брачният партньор и са ходили до полицията в Перник да изискат информация, като оттова, по думите ѝ са дали нищожна информация.

„ Мъжът ми преди месец беше при заместител на Гешев и оттова дадоха обещание, че вероятно ще се трансферира делото към Софийска градска прокуратура, което ние искахме, защото в Перник няма безусловно нищо, което да ни покаже някаква диря “, добави майката на изчезналия Емил Боев.

Мъжът изчезна преди 10 дни

„ Надяваме се някой да се обади. Не може детето ми да е изчезнало и да няма никаква диря. Това е невероятно. Стоим с вяра, нищо друго нямаме “, сподели още Иванка Стоянова.

Тя прикани всеки, който има информация за сина ѝ, да се свърже с нея. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР